Quick-Step laminaat in je badkamer

zaterdag 8 december 2012

Droom je van een houtlook voor je badkamer? Geen probleem. Met de speciaal ontworpen Quick-Step Impressive, Impressive Ultra en Lagune-vloeren gaan laminaat en vocht voortaan prima samen.

Het warmtegevoel van hout

Tot nu toe was hout geen duurzame optie voor badkamers. Maar met de nieuwe waterbestendige ‘Impressive’, ‘Impressive Ultra’ ‘en ‘Lagune’ vloeren, die speciaal werden ontwikkeld voor gebruik in vochtige ruimten - heeft Quick-Step de oplossing gevonden voor dit probleem. In plaats van het bijna klinische uitzicht van een glimmende badkamervloer, kun je nu kiezen voor het warme gevoel van hout onder je voeten.

Impressive Ultra: de meest waterbestendige laminaatvloer ooit

De vloeren uit de Quick-Step Impressive Ultra collectie zijn de eerste laminaatvloeren waarvan de groeven met een beschermende, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating werden behandeld. Dankzij die laag dringt het water niet in de groeven, maar blijft het op het oppervlak liggen. Het resultaat? De meest waterbestendige laminaatvloeren die ooit werden gemaakt en de perfecte keuze voor je badkamer.

> Ontdek ALLE IMPRESSIVE ULTRA-VLOEREN

Quick-Step Impressive Laminate

Lagune: waterbestendige vloer met ‘scheepsdekdesign'

Als je van een ‘scheepsdekdesign’ in je badkamer houdt, dan is de Lagune collectie perfect voor jou. Dankzij rubberstrips aan de lange zijden en een speciale afdichting aan de dwarskanten biedt Lagune duurzame bescherming tegen vocht en zwellen. De ingebouwde antislipstrips voorkomen uitglijden als je op blote voeten loopt.

> Ontdek ALLE LAGUNE-VLOEREN