Quick-Step laminaat in je badkamer

zaterdag 8 december 2012

Droom je van een houtlook voor je badkamer? Geen probleem. Met de speciaal ontworpen Quick-Step Lagune gaan laminaatvloeren en vocht voortaan prima samen.

Laminaatvloeren voor je badkamer

De badkamer is de afgelopen jaren geƫvolueerd van een klein, functioneel vertrek naar een ruimte waar je helemaal kunt relaxen. Ze is niet alleen groter geworden, maar wordt ook zorgvuldiger ingericht, met meer aandacht voor details. Warmte, gezelligheid en een dromerige sfeer zijn de cruciale elementen.

Het warme gevoel van hout

Tot nu toe was hout geen duurzame keuze voor badkamers - misschien met uitzondering van enkele enorm dure tropische houtsoorten. De oplossing hiervoor is het nieuwe Quick-Step Lagune gamma, een laminaatvloer die speciaal ontworpen is voor gebruik in vochtige ruimten. Zo kun je genieten van het warme gevoel van hout onder je voeten, in plaats van het haast klinische uiterlijk van een glanzende vloer.

Perfect vochtbestendig

Dankzij rubberstrips aan de lange zijden en een speciale verzegeling aan de dwarskanten biedt Quick-Step Lagune duurzame bescherming tegen vocht en zwellen. De ingebouwde antislipstrips voorkomen uitglijden als je op blote voeten loopt.