Zo hou je je vinylvloer in perfecte staat

Zorgeloos genieten: dat is waar onze Quick-Step Livyn luxevinylvloeren voor staan. De afgedichte toplaag met Stain Guard technologie helpt vuil en vlekken te voorkomen. En doordat ze een waterbestendige bovenlaag hebben, kun je ze eenvoudigweg met een natte doek schoonmaken en zo de planken steeds in goede staat houden.

De gouden regels voor het schoonmaken van vinyl

Met deze tips houd je je vinyl vloer jarenlang in perfecte staat: 

  • Frequentie speelt een belangrijke rol in het bepalen van hoeveel water je mag gebruiken. Als je je vloer herhaaldelijk blootstelt aan grote hoeveelheden water — van een open douche, bijvoorbeeld — dan kunnen de voegen en randen dit niet aan en bestaat de kans dat je je vloer en ondervloer beschadigt. 

  • Zorg er bij het schoonmaken voor dat je dweil niet drijfnat is om te voorkomen dat vocht door het vinyl van de vloerbekleding dringt. 

Kortom, gebruik je vinyl vloer niet als zwembad en je hebt een nieuwe beste vriend voor je keuken en/of badkamer.

Download de onderhoudsinstructies >

Herstellingskit

Herstel makkelijk lichte schade

Kleine beschadigingen kun je gemakkelijk in de oorspronkelijke kleur herstellen dankzij de Quick-Step herstellingskit. Boots gewoon de kleur van de beschadigde planken na met een van de zeven wasblokjes die speciaal zijn geselecteerd om alle vloerbekledingskleuren te dekken. De herstellingskit bevat een smeltmes, een reinigingskam en zeven wasblokjes voor alle vloerkleuren. Bekijk de kleurentabel om precies te weten welke kleuren was je moet mengen om de kleur van jouw vloer te bekomen.

Download de kleurentabel >

Accessoires voor makkelijk schoonmaken en herstellen

Je vinyl vloer kraaknet houden zal geen enkel probleem zijn met deze hoogwaardige accessoires.

Quick-Step Clean Voor Livyn
QSVCLEANING750
Quick-Step Clean Voor Livyn
QSVCLEANING750
Quick-Step Livyn Clean is speciaal ontworpen voor Livyn en is ideaal voor het dagelijkse onderhoud van je vloer. Het beschermt de speciale toplaag waarmee de oorspronkelijke schoonheid en natuurlijk matte look van je vloer behouden blijven.
750ml
10,99/ stuk
Quick-Step Herstellingskit
QSREPAIR
Quick-Step Herstellingskit
QSREPAIR
Lichte schade kan je gemakkelijk in de oorspronkelijke kleur herstellen dankzij de herstellingskit.
Inhoud: smeltmes, reinigingskam, 7 wasblokjes, schuurpapier
52,99/ stuk