Project Keuken:
Een blik op de nieuwe vloer van blogger Amber


Amber is een vrouw die weet wat ze wil. Ze bouwt aan een boeiende en bloeiende carrière en een groeiende schoenenkast, ze blogt dat het haar lieve lust is en ze geniet van het leven met haar man Terry. Een vloer kiezen voor haar nieuwe keuken, dat is vast ook op 1-2-3 gebeurd! Of toch niet?


Kiezen is niet verliezen

In haar zoektocht naar de juiste vloer, waren er heel wat factoren die meespeelden in haar beslissing. Zo moest ze rekening houden met de ruimtes (want ze wilde graag dezelfde vloer over heel de verdieping), de andere elementen in haar huis (zoals de hoogte van de buitendeuren), externe factoren (een man die zijn veto stelt tegen tegeltjes) en natuurlijk…  Amber zelf. Zij zocht namelijk naar een vloer die heel makkelijk te onderhouden was.

Na veel wikken en wegen, vond Amber haar perfecte vloermatch: de “ Woestijn eik licht natuur” uit de Majestic laminaatcollectie!

 
Een open gevoel dankzij verticale plaatsing

Dan was het tijd voor het echte werk: de plaatsing. Gelukkig was Amber’s echtgenoot niet aan zijn proefstuk toe, waardoor hij de techniek door en door kende. Zo kozen ze ervoor om de laminaat niet horizontaal, maar wel verticaal te leggen. Dan liep de vloer naadloos over van kamer tot kamer en gaf het geheel meteen een ruimere indruk.
Het voelt alsof ik een volledig nieuw huis heb, in plaats van een nieuwe keuken en vloerEen nieuwe vloer, een nieuw huis

Al het denken, het afwegen en de dilemma’s waren niet voor niets. Het resultaat mag er zijn! Voor Amber lijkt het zelfs alsof ze een nieuw huis heeft. Als je ziet hoe de keuken er vroeger uitzag, snap je dat volledig. Dit is echt een geslaagde make over, dankzij de samenwerking van Amber’s goede smaak, Terry’s handige handen en de Quick-Step kwaliteit.
 Op zoek naar een nieuwe vloer? 

Dit zijn Amber’s tips om de juiste keuze te maken:
  • Vloeren met een lichte kleur zijn makkelijker te schoon te maken.
  • Hoe breder de planken, hoe mooier het eruit ziet.
  • Kies voor een vloer met textuur zodat je vloer minder snel vuil lijkt.

Ga aan de slag met de FloorExplorer en ontdek in 3 stappen welke vloer perfect is voor jou! 

 Lees meer over Amber’s keukenproject op haar blog: www.foreveramber.co.uk

Top