5 handige vragen om je ideale vloer te vinden

De juiste vloer vinden, is niet altijd makkelijk. Met deze 5 handige vragen helpt Quick-Step je alvast een keuze te maken.


 

1 – Waar wordt de vloer geplaatst?

Elke kamer is uniek. In een woonkamer verlang je naar de warmte en charme van authentiek houtwerk. Badkamers en keukens vereisen dan weer waterdichte en makkelijk te onderhouden vloeren. Zoek je een vloer voor je slaap- of kinderkamer? Dan wil je er één die warm en zacht aanvoelt, met een ondervloer die reflectiegeluid tot een minimum beperkt.

Vind je favoriete vloer nu

2 – Hoe wordt de vloer geplaatst?

In een nieuw huis vormt vloerdikte geen probleem. Maar bij een renovatie is het handig te weten dat je een Quick-Step vloer op een bestaande vloerbekleding kan plaatsen. En of je nu zelf aan de slag gaat of een professional inhuurt, kies voor een snelle, simpele methode – zoals het Quick-Step Uniclic systeem – om de installatiekosten te beperken.

3 – Wie zal de vloer ‘gebruiken’?

 

Wie kinderen heeft, weet dat ze graag op een zachte, warme vloer spelen. En als ouder wil je een makkelijk te onderhouden vloerbekleding. Heb je huisdieren? Bedenk dan dat alle Quick-Step vloeren beschermende en krasbestendige afwerklagen hebben.

5 handige vragen om je ideale vloer te vinden


4 – Heb je vloerverwarming of -koeling?

Laminaat als vinyl zijn hiervoor een uitstekende keuze. Met de juiste ondervloer is ook parket – behalve es en beuk – een optie.

 

5 – Wat is je stijl?

Hou je van planken of tegels? Modern of klassiek? Lichte of donkere kleuren? Over smaak valt niet te twisten, dus de keuze is aan jou. Ga voor een vloer die bij je eigen stijl past. Er is een Quick-Step vloer voor ieders smaak.

Find your favourite floor now


5 handige vragen om de ideale vloer te vinden

Gerelateerde Stories

11-1-2018

5 wondermooie keukenideeën die je wil stelen

10-2-2018

Neem een kijkje in de woning van interieurblogster Jen Bishop

Top