3 projecten om het jaar goed in te zetten

Een nieuw jaar, een nieuwe start. De perfecte timing om werk te maken van enkele klusjes die al even op je to do-lijstje staan. Wij geven alvast het goede voorbeeld met 3 projecten die je ongetwijfeld herkenbaar in de oren klinken. 

Richt (eindelijk) je bureau in

Een bureau in huis wordt zonder dat je er erg in hebt al snel een extra bergruimte. Start het jaar goed en maak van je thuiskantoor opnieuw een gezellige ruimte, geschikt om in te werken. Zorg dat er voldoende daglicht is in de kamer, maar voorzie ook zeker een lamp op of boven het bureau. Kies voor een houten bureau en passende vloer. Zo zorg je voor een rustgevend en warm gevoel in de ruimte. De Quick-Step vloeren zijn bovendien opgewassen tegen werk: rol gerust over en weer met de bureaustoel!


De kinderkamer klaar = gemoedsrust voor haar

Is er een baby op komst? 9 maanden aftellen lijkt lang, maar de kinderkamer kan je nooit vroeg genoeg klaar hebben. Enerzijds ben je zo perfect voorbereid als de baby vroeger komt, anderzijds vermijd je ook heel wat stress bij de toekomstige mama. Een mooi ingerichte babykamer zorgt voor rust in het hoofd! Dankzij de Uniclic en Uniclic Multifit technologie van Quick-Step ligt de perfecte vloer er in een oogwenk en kan het babybedje snel op zijn plaats!


Make-over voor de keuken

De keuken is het kloppende hart van je woning, maar ook de ruimte die het soms het hardst te verduren krijgt. Om de keuken er opnieuw fris te laten uitzien, hoef je echter niet alles uit te breken. Voeg wat nieuwe details toe, geef de deurtjes een lik verf, of vervang de spat/achterwand. Of ga nog een stapje verder en kies voor een nieuw werkblad en een watervaste nieuwe keukenvloer: zo kan je beiden helemaal op mekaar afstemmen en eenheid brengen in je keuken.

Top