Quick-Step PVC-vloeren zijn fijn om op te lopen

PVC-vloeren zijn heel aantrekkelijk. Hun naturelle dessins zien er precies zo uit als echte houten vloeren of tegelvloeren. Maar een mooi uiterlijk is nog niet alles. Dankzij hun geluiddempende kwaliteiten en zachte gevoel combineren ze stijl bovendien met superieur comfort.

Wat maakt PVC-vloeren zo comfortabel?

Zachte en warme vinyl vloeren

Zacht en warm

Onze vinylvloeren zijn altijd een waar plezier: warme voeten vanaf het moment dat je wakker wordt en een zacht gevoel wanneer je 's avonds je schoenen na het werk uittrekt. Wie echt koude voeten heeft, kan zelfs onze vinyl met vloerverwarming plaatsen om zijn ziel (en zolen) echt te verwarmen.
Geluiddichte vinyl vloeren

Geluiddempend

Tikkende hoge hakken, stampende sneakers, schrapende stoelen, enz. We worden allemaal snel afgeleid door geluiden. Een PVC-vloer vermindert deze geluiden met zijn geluidsabsorberende lagen.
Natuurlijk gevoel vinyl vloeren

Natuurlijke uitstraling

Onze PVC-vloeren en tegels bieden een breed scala aan naturel ogende authentieke dessins, met een prachtige extra-matte afwerking en bijpassende voegen en structuren. Of je nu voor 'echt hout' of 'steen' kiest, je nieuwe vloer zal een centrale plaats in je huis innemen.

Wij begeleiden je naar de perfecte vloer

Dessins voor vinyl vloeren

Vind je favoriete vloer

Levendige kleuren, gedistingeerde patronen, edgy structuren, minutieuze details... Onze luxevinylvloeren zijn er in een breed scala aan dessins. Met de natuur als belangrijkste inspiratiebron is er ongetwijfeld een vloer die past bij jouw smaak, kamer of project.

Laat je inspireren door de Quick-Step FloorExplorer

Laat je inspireren

Het kiezen van een vloer is niet eenvoudig. Maar met de FloorExplorer is het wel gemakkelijk: in slechts drie eenvoudige stappen geven we je een overzicht van de vloerdessins die bij jouw interieursmaak en persoonlijkheid passen.