Quick-Step Rigid Vinyl

NIEUW Quick-Step Rigid PVC
Nooit was elegantie zo sterk

Rigid PVC-vloeren van Quick-Step

Rigid PVC-vloeren zijn een blijver. Zelfs wanneer je kinderen een volle kom tomatensoep op deze vloer laten vallen, blijft er geen deuk of vlek achter. Hun prachtige naturelle dessins zullen de tand des tijds gemakkelijk doorstaan. Het is zowel de sterkste als de zachtste vloer waarop je ooit zal lopen en er is zelfs geen oppervlaktevoorbereiding nodig.

Waarom je gek zult zijn op onze Rigid PVC-vloeren

Sterke vinyl vloeren

Sterk

Leun achterover en ontspan. Zware voorwerpen die per ongeluk op je nieuwe Rigid PVC-vloer vallen laten geen sporen na - dankzij zijn massieve vinylkern met extra glasvezelbescherming. Je kan zelfs je gloednieuwe Rigid PVC-vloer zonder oppervlaktevoorbereiding op een bestaande vloer plaatsen.
Zachte en warme vinyl vloeren

Zacht, warm & stil

Wandel comfortabel door je huis met je ochtendkoffie. De zachtste rigide PVC-vloeren op de markt zijn een genot om op te lopen - zelfs op blote voeten. Hou je liever je schoenen aan? Zijn geluidsabsorberende kwaliteiten garanderen een aangename akoestische ervaring.
Vlekkenbestendige vinyl vloeren

Vlekkenbestendig

De toplaag van je Quick-Step PVC-vloer is voorzien van onze revolutionaire Stain Guard technologie. De beste vlekkenbestendigheidstechnologie in haar soort, ze houdt je vloer brandschoon en geeft vuil en zelfs slijtplekken geen kans.

Revolutionaire sterkte? Overtuig jezelf!

Zien is geloven... Daarom hebben we besloten om onze nieuwe Quick-Step Rigid PVC-vloer te laten testen. Zie zelf hoe Quick-Step Rigid Vinyl zich onderscheidt in een head-to-head uitdaging met het product van een concurrent.

Ontdek alle Rigid vinylvoeren

RoomViewer' starten >

Vloerstalen tijdelijk onbeschikbaar

Vanwege de COVID-19 (Coronavirus) uitbraak en de preventieve maatregelen die we momenteel nemen, zal het tot nader order niet mogelijk zijn om vloerstalen te bestellen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met je Quick-Step-contactpersoon of een bericht sturen via het contactformulier.