Quick-Step Impressive Ultra laminaatvloeren

Laminaat was nog nooit zo natuurlijk en waterbestendig

Maak kennis met de nieuwste innovatie in laminaatvloeren. Maak kennis met Quick-Step Impressive Ultra. Een nieuwe generatie laminaatvloeren met een natuurlijker gevoel en uitzicht dan ooit tevoren ... 

Maar dat is nog niet alles: dankzij de innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating, is Impressive Ultra niet alleen mooi, het is ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt. Van nu af aan gaan de schoonheid en prestaties van je vloer hand in hand.

Ontdek alle 'impressive ultra' vloeren >

Waarom je gek zult zijn op Quick-Step Impressive Ultra …

Natuurlijker dan ooit


Quick-Step Impressive Ultra laminaatvloeren, natuurlijke oppervlaktestructuren

Natuurlijke oppervlaktestructuren

Ga even met je vingers langs het vloeroppervlak en je merkt het meteen: Impressive Ultra is niet alleen mooi, het is ook de meest authentieke en natuurlijke laminaatvloer ooit gemaakt.

Quick-Step Impressive Ultra laminaatvloeren, tot in de groeven perfect

Tot in de groeven perfect 

Perfectie schuilt in de details. Daarom wordt het karakter van de vloer perfect weerspiegeld in zijn groeven. Het resultaat is de meest harmonieuze laminaatvloer ooit.

Quick-Step Impressive Ultra laminaatvloeren, stijlvolle dessins

Zestien stijlvolle dessins 

Impressive Ultra bestaat in 16 stijlvolle dessins. Afhankelijk van je specifieke vereisten, kan je kiezen voor platen met een dikte van 12 mm (Impressive Ultra) of 8 mm (Impressive).


Waterbestendiger dan ooit


Waterbestendige Quick-Step Impressive vloeren

Waterbestendige coating 

Gedaan met vochtproblemen. Impressive Ultra is uitgerust met een innovatieve, waterbestendige ‘HydroSeal’ coating op de groeven, waardoor er geen water kan binnendringen. Schoonmaken ging nog nooit zo vlot en veilig.

Quick-Step Impressive Ultra laminaatvloeren, vaarwel stof en vuil

Vaarwel aan stof en vuil 

Wuif stof en vuil vaarwel. De antistatische voeg tussen de planken weert stof af en voorkomt dat vuil zich ophoopt. Zo wordt onderhoud een koud kunstje.

Quick-Step Impressive Ultra laminaatvloeren, Scratch-Guard

Oerdegelijk 

De laminaatvloeren van Quick-Step hebben een stevige reputatie van kwaliteit en stijl opgebouwd. De nieuwe Impressive Ultra tilt deze nalatenschap tot een hoger niveau. Dankzij technologische verbeteringen is deze vloer zo duurzaam en krasbestendig dat hij nog jarenlang mooi zal blijven.Ontdek alle 'impressive ultra' vloeren >

Top