Linoleumvloeren: wat dacht je van deze alternatieven?


Linoleum is een vloerbekledingsmateriaal dat al erg in trek is sinds het in de 19de eeuw zijn intrede maakte. Maar het grootste nadeel ervan moet waarschijnlijk toch de plaatsing zijn. Niet alleen heb je een erg vaste hand nodig om het te snijden, door de lijm kan de kamer al snel in een kleverig boeltje veranderen. Als je het werk echter door een vakman laat uitvoeren, loopt de kostprijs van je vloer al snel op. En hoewel linoleum voor bepaalde omstandigheden een uitstekende keuze kan zijn, wordt het toch vaak ook als 'goedkoop' beschouwd. Dit zorgt ervoor dat het ook minder wenselijk is bij het bepalen van de waarde van een eigendom.

Bekijk alle alternatieven voor linoleum >

Waarom PVC- en laminaatvloeren uitstekende alternatieven zijn ...

Als je liever voor de doe-het-zelfaanpak kiest en denkt dat linoleum misschien te steriel of te industrieel is voor jouw plannen, dan loont het de moeite om andere robuuste vloerbekledingsmaterialen, zoals PVC te overwegen. Deze vloerbekledingsmaterialen zien er niet alleen ontzettend realistisch uit, maar bieden ook nog heel wat andere voordelen:Quick-Step vinyl en laminaatvloeren, natuurlijke look

Natuurlijke look

Quick-Step laminaat- en PVC-vloeren bestaan in een uiterst gevarieerd palet van kleuren en dessins, elk met een uniek en authentiek uitzicht: van extreem realistische texturen tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties. Dit zorgt ervoor dat ze ideaal zijn voor elk interieur: van klassiek en traditioneel tot minimalistisch en eigentijds.

Quick-Step vinyl en laminaatvloeren, onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijk

Alle laminaat- en PVC-vloeren van Quick-Step zijn ongelooflijk onderhoudsvriendelijk en makkelijk om schoon te maken. Elke vloer is uitgerust met onze unieke Scratch Guard™ technologie, die uitstekende bescherming biedt tegen slijtplekken en krassen.

Quick-Step vinyl en laminaatvloeren, makkelijke plaatsing

Makkelijke plaatsing

Dankzij onze wereldberoemde en gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit systemen is het veel eenvoudiger om een PVC-tegelvloer te plaatsen dan een vloer met stenen tegels. Geen lijm of nagels: je hebt niet meer dan een ‘klik' nodig om een vloerplank te leggen.

Quick-Step vinyl en laminaatvloeren, een duurzame keuze, scratch guard

Een duurzame keuze

Quick-Step biedt langdurige garantie op al zijn vloerbekleding, van 20 jaar op luxevinyl tot 25 jaar op de meeste laminaatopties.

Bekijk alle alternatieven voor linoleum >

Top