Zorg voor een groots effect met Pulse-PVC-vloeren

Quick-Step Pulse vinylvloeren


Extrabrede en extralange PVC-vloeren

Quick-Step Pulse is een collectie met extrabrede en extralange planken die qua design en structuur perfect aansluiten met het oog op ultieme luxe en authenticiteit. De levensechtheid van Pulse-planken zal je beslist weten te verbazen.

Levensecht: zie het groots

Pulse-vloeren vallen op door hun natuurgetrouwe structuren. Elke plank bevat meerdere schaduwen en tinten, precies om die levendige kleurvariatie te creëren die voorheen alleen echt hout kon bieden. Het resultaat? De meest natuurlijk ogende luxueuze PVC-vloeren ooit.

Ontdek alle 'pulse' vloeren >

Waarom je helemaal weg zal zijn van Pulse-PVC-vloeren ...

Quick-Step Pulse PVC-vloeren, perfect natuurlijke look

Perfect natuurlijke look

De extramatte afwerking, gedetailleerde oppervlaktestructuren en perfect passende groeven maken van 'Pulse'-vloeren de meest natuurlijk uitziende PVC-vloeren ooit. Deze zachte, comfortabele vloeren zijn een plezier om op te lopen, zelfs met blote voeten!

Quick-Step Pulse PVCvloeren, stain guard

Uitstekende duurzaamheid

Het onderhoud van Pulse-vloeren is een koud kunstje: je hebt slechts één product nodig. Hiervoor zorgt de bovenlaag die behandeld is met een (Stain Guard / Scratch Guard) coatingtechnologie tegen vlekken en krassen zodat de vloer optimaal beschermd is.


Quick-Step Pulse PVCvloeren, stil, zacht en waterbestendig

Stil, zacht en 100 % waterbestendig

Dit zijn alle voordelen die Pulse-PVC-vloeren bieden met bovendien een echt natuurlijk ogende uitstraling. Met andere woorden, de perfecte keuze voor keukens en badkamers.

Quick-Step Pulse vinylvloeren, snelle en eenvoudige plaatsing

Snelle en eenvoudige plaatsing

Een Pulse-vloer plaatsen gaat sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren. Dankzij het Uniclic Multifit-kliksysteem is jouw Pulse-vloer klaar voordat je het goed beseft. De dropdowntechnologie maakt de vloeren nog steviger dankzij de verticale en horizontale klikvergrendeling.Ontdek alle 'pulse' vloeren >

Ontdek de volledige 'Pulse'-collectie:

maak jouw favoriete keuze uit de 20 dessins van klassiek tot trendy. Elk van deze vloeren heeft een geheel eigen karakter dankzij de details, oppervlaktestructuren en kleurvariaties in elke plank.


RoomViewer' starten >
Top