Vinyltegels: het beste van twee werelden

Vinyltegels: het beste van twee werelden


Wie beweert dat vloerbekleding in PVC er goedkoop en saai uitziet was er de laatste tijd duidelijk niet met zijn gedachten bij. De PVC-vloeren van vandaag zijn geƫvolueerd tot luxueuze, natuurlijk ogende alternatieven voor houten vloeren en laminaatvloeren, met een heleboel praktische voordelen. PVC-tegelvloeren combineren eenvoudige plaatsing, warmte en duurzaamheid met het kenmerkende gevoel en uitzicht van tegelvloeren. Bovendien zijn ze tegen heel wat verkeer bestand, comfortabel om op te lopen en extreem makkelijk om schoon te maken. Kortom, ze zijn zoveel meer dan gewoon een budgetvriendelijke alternatief voor massief hout of tegels.

Bekijk alle PVC-vloertegels

Waarom je gek zult zijn op PVC-vloertegels ...

Quick-Step vinyl vloertegels, natuurlijke look

Natuurlijke look

De vloerbekleding van Quick-Step in luxueuze PVC-tegels bestaat in een uiterst gevarieerde kleuren en dessins, elk met een uniek en authentiek uitzicht: van extreem realistische texturen tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties. Daardoor vormen ze het perfecte alternatief voor stenen, keramische of betonnen tegels

Quick-Step vinyl tegels, onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijk

Alle vloerbekleding in PVC van Quick-Step is uitgerust met onze unieke ScratchGuard™technologie, die uitstekende bescherming tegen krassen biedt.

Vinyl tegels, makkelijke plaatsing

Makkelijke plaatsing

Dankzij onze wereldberoemde en gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit systemen is het veel eenvoudiger om een PVC-tegelvloer te plaatsen dan een vloer met stenen tegels.

Bekijk alle PVC-vloertegels

Vind je favoriete PVC-vloertegels:

RoomViewer' starten >