Vloeren met chevronmotief: intensiteit vanuit elke hoek

Parket met Hongaarse punt: intensiteit vanuit elke hoek


Parketvloeren met Hongaarse punt - ook wel chevronpatroon genoemd - werden vroeger vaak gebruikt in klassieke inrichtingen, maar zijn nu wereldwijd weer helemaal terug. Waarom? Omdat ze iets origineels en een gevoel van dynamiek toevoegen aan eender welke ruimte - of die nu trendy of traditioneel is. Aantrekkelijke schuine hoeken trekken de aandacht, voor interessante contrasten tussen de vloer en de andere esthetische aspecten van een kamer.

Intenso-collectie: parket met Hongaarse punt

Bij parketvloeren met Hongaarse punt of chevronmotief worden planken gelegd in horizontale rijen met V-vorm. De planken komen dan samen op een rechte lijn. Deze patronen zijn prachtig, maar hebben wel enkele nadelen:

  • ze zijn vaak moeilijk te plaatsen;
  • rechthoekige planken moeten op een hoek verzaagd worden om het patroon te vormen;
  • voor elke lijn moet een centraal punt vastgelegd worden;
  • er bestaat een groot risico op open voegen na de plaatsing, aangezien het tand-en-groefsysteem geen overlap heeft en de planken niet in elkaar kunnen worden ‘vastgeklikt'.

Quick-Step heeft deze problemen echter allemaal opgelost met Intenso, een innovatieve nieuwe collectie parketvloeren die het dynamische chevronmotief combineert met een eenvoudige plaatsing en alle andere voordelen van parket van Quick-Step.

 

Bekijk alle 'Intenso' vloeren

 


Waarom Intenso-parket de ideale keuze is

Bovenop de levendige uitstraling combineert de Quick-Step 'Intenso'-collectie heel wat voordelen die u zeker zullen overtuigen, zoals:


Quick-Step Majestic-laminaatvloeren, extra breed en lang

Eenvoudige plaatsing

De Intenso-vloeren weten de Hongaarse punt te vatten in de vorm van grote planken, waardoor de plaatsing een pak eenvoudiger wordt. De plaatsing verloopt op een gelijkaardige wijze als bij laminaat- of parketvloeren; veel elementen van de chevronstructuur zijn al voorgemonteerd.

Quick-Step Majestic-laminaatvloeren, extra breed en lang

Tijd- en geldbesparend 

Plaats in een handomdraai een houten vloer met Hongaarse punt, met een minimum aan gedoeZwevende of gelijmde plaatsingen worden ondersteund door ons gepatenteerde Uniclic kliksysteem, waardoor u de vloer zelf kunt plaatsen in het formaat van uw keuze.

Quick-Step Majestic-laminaatvloeren, extra breed en lang

Ongeëvenaarde duurzaamheid 

De technologisch geavanceerde olieafwerkingen zorgen ervoor dat uw vloer zeer goed bestand is tegen slijtage, vlekken en krassen

Quick-Step Majestic-laminaatvloeren, extra breed en lang

4 authentieke ontwerpen 

'Intenso'-vloeren worden met de hand gezandstraald en zijn verkrijgbaar in 4 prachtige eiktinten en een uitgebreid aantal breedtes en afwerkingen, van glanzend tot mat. Elke plank heeft zijn eigen unieke en subtiele eigenschappen, voor een gedetailleerde en authentieke uitstraling. 


 

Bekijk alle 'Intenso' vloeren

 

visgraat laminaat 

Liever laminaat?

Ontdek ook Impressive Patterns: een unieke collectie laminaatvloeren met Hongaarse punt.

Ontdek de collectie

Ontdek alle 'Intenso'-vloeren

RoomViewer' starten >