Vloeren uit teruggewonnen hout: authentiek en uniek


Wist je dat het hout van oude vloeren, spoorbalken, schuren en omgevallen bomen nagenoeg eindeloze interieurmogelijkheden biedt? Er zijn vele redenen waarom teruggewonnen hout momenteel zo in trek is. Doordat het tientallen jaren geleden verkregen werd uit traaggroeiend, zuiver hout heeft het een authentiek, verweerd karakter en buitengewoon dichte houtbloemen. Daardoor is teruggewonnen hout ook voor jouw vloer een uitstekende keuze.

En dat unieke, teruggewonnen uitzicht is niet enkel voorbehouden voor artisanaal hout: je hebt ook keuze uit vele prachtige laminaat- en luxevinylvloeren met een ‘verweerde' vintagelook.

Bekijk alle teruggewonnen vloeren >

Waarom je gek zult zijn op vloeren uit teruggewonnen hout ...

Quick-Step vloeren uit teruggewonnen hout, authentiek, tijdloos karakter

Authentiek, tijdloos karakter

Met zijn verweerde randen, gebarsten noten en vintage-uitzicht geeft een vloer uit teruggewonnen hardhout een uniek karakter aan je interieur. Elke vloer uit teruggewonnen hout heeft zijn eigen verhaal. Durf tegen de stroom in te gaan en breng wat tijdloosheid binnen in je interieur.

Quick-Step vloeren uit teruggewonnen hout, een groen alternatief

Een groen alternatief

De keuze voor een vloer uit teruggewonnen hout is een groene keuze: je hergebruikt hout dat anders zou verloren gaan, dus er worden geen bomen omgehakt en bossen worden gered. Een perfect voorbeeld daarvan is onze Variano collectie, die helpt om bossen te behouden en schaarse natuurlijke bronnen in stand te houden.

Quick-Step vloeren uit teruggewonnen hout, een ontwerp voor elk interieur

Een ontwerp voor elk interieur

Er zijn gerecycleerde en hergebruikte vloeren verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen om te passen binnen verschillende interieurstijlen. Op zoek naar een origineel, teruggewonnen effect met een zachter, meer romantisch accent? Bekijk eens onze laminaat- en PVC-vloeren met verweerde, rustieke afwerkingen.

Quick-Step vloeren uit teruggewonnen hout, een duurzame keuze, scratch guard

Een duurzame keuze

Vloeren uit teruggewonnen hardhout, of de alternatieven uit laminaat en PVC zijn altijd een slimme, zorgeloze keuze dankzij de langdurige garantie van Quick-Step (25 jaar op het meeste laminaat, levenslang op hout).

Quick-Step vloeren uit teruggewonnen hout, onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijk

Houten vloeren zijn snel en eenvoudig om schoon te houden. Alle vloeren van Quick-Step zijn afgewerkt met hoogwaardige olie of vernis, waardoor ze slechts een minimum aan onderhoud nodig hebben. Verkies je iets dat zelfs nog makkelijker te onderhouden is? Onze PVC- en laminaatvloeren zijn optimaal tegen krassen beschermd met onze Scratch Guard™ technologie.

Quick-Step vloeren uit teruggewonnen hout, makkelijke plaatsing

Makkelijke plaatsing

Dankzij onze wereldberoemde en gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit systemen is het echt makkelijk om je vloer met een teruggewonnen uitzicht te plaatsen. Weg met die lijm en nagels: je hebt niets meer dan een klik nodig om de planken samen te voegen. Gegarandeerd geen knoeiboel.

Bekijk alle teruggewonnen vloeren >

Top