Waarom kiezen voor dennenhouten vloeren?


Scandinavische interieurs boeten met hun minimalistische, maar gezellige look geenszins aan populariteit in. Een van de belangrijkste geheimen van onze vrienden uit het noorden is het gebruik van dennenhout in meubels en vloeren. Met hun kenmerkende fijne, rechte nerven en kleine noten hebben dennenhouten vloeren een onmiskenbaar rustieke uitstraling.

Dennenhout ziet er geweldig uit in elk interieur en is zachthout, waardoor het sneller deuken kan vertonen. Tenzij je houdt van een verweerd, ruw en ongepolijst uitzicht, is dennenhout het best geschikt op plaatsen met weinig verkeer. Of als je je helemaal geen zorgen wilt maken, kun je kiezen voor vloeren in laminaat of luxevinyl met een dennentextuur.

Bekijk alle dennenhouten vloeren >

Waarom je gek zult zijn op dennenhouten vloeren ...

Quick-Step dennenhouten vloeren, een duurzame keuze, scratch guard

Een duurzame keuze

De laminaat- en PVC-vloeren van Quick-Step combineren de rustieke authenticiteit van dennenhout met uitstekende duurzaamheid en slijtvastheid en bieden bovendien 25 jaar garantie

Quick-Step dennenhouten vloeren, een ontwerp voor elk interieur

Een ontwerp voor elk interieur

De dessins van hedendaagse dennenhouten vloeren bestaan uit veel meer stijlen dan alleen ‘artisanaal, natuurlijk dennenhout'. Door de vele uiteenlopende kleuren en afwerkingen is er vast en zeker ook een dennenhouten vloer die in jouw interieur past.

Quick-Step dennenhouten vloeren, onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijk

Onze PVC- en laminaatvloeren met het uitzicht van natuurlijk dennenhout zorgt voor de ultieme gemoedsrust dankzij de Scratch Guard™ technologie.

Quick-Step dennenhouten vloeren, makkelijke plaatsing

Makkelijke plaatsing

Een nagelnieuwe dennenhouten vloer plaatsen is zeker geen onbegonnen werk. Dankzij de beroemde en gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit systemen heb je zelfs geen lijm of nagels nodig om je dennenhouten vloer te plaatsen. Een simpele klik volstaat — geen kans op een knoeiboel!

Bekijk alle dennenhouten vloeren >

Top