Waarom kiezen voor vloeren in notelaar?

Waarom kiezen voor vloeren in notelaar?


Wil je graag een exotisch accent in je interieur binnenbrengen? Overweeg dan zeker eens een vloer in notelaar. Deze luxueuze houtsoort die bekend staat om zijn indrukwekkende stevigheid en stabiliteit geeft een unieke warmte af die in elk interieur de aandacht trekt. En hoewel er niets boven een echte parket vloer in notelaar gaat, vormen laminaatvloeren met het uitzicht van notelaar een aantrekkelijk, hoogwaardig en budgetvriendelijk alternatief. Vloeren in notelaar van Quick-Step zijn verkrijgbaar in een verschillende kleurvariaties: van warm chocoladebruin tot meer intense roodtinten.

Bekijk alle vloeren in notelaar

Waarom je gek zult zijn op vloeren in notelaar ...

Quick-Step vloeren in notelaar, uniek warm karakter

Uniek warm karakter

Vloeren in notelaar ademen warmte en luxe. Door hun traditionele uitzicht zijn ze het best geschikt in klassiek ingerichte interieurs, maar met de juiste meubelen en inrichting kunnen deze vloeren ook een blikvanger zijn in moderne ruimtes. 

Quick-Step vloeren in notelaar, grote duurzaamheid, scratch guard

Grote duurzaamheid

De hardhoutsoort notelaar staat bekend om zijn stevigheid en stabiliteit. Bij Quick-Step voegen we een laag hoogwaardige vernis of olie toe om maximale bescherming en minimaal onderhoud te verzekeren. Wil je zelfs nog minder gedoe? Onze laminaatvloeren met natuurlijk notelaaruitzicht zijn uitgerust met Scratch Guard™ technologie, wat ze nog onderhoudsvriendelijker en slijtbestendiger maakt.

Quick-Step vloeren in notelaar, makkelijke plaatsing

Makkelijke plaatsing

Je nagelnieuwe vloer in notelaar plaatsen is zeker geen onbegonnen werk. Dankzij de beroemde en gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit systemen heb je zelfs geen nagels of lijm nodig bij het plaatsen. In plaats daarvan kun je de vloerplanken razendsnel leggen met één simpele ‘klik' per plank.

Quick-Step vloeren in notelaar, een slimme investering

Een slimme investering

Hardhouten vloeren in notelaar zijn extreem duurzaam, waardoor ze een veilige en slimme investering zijn. Nog steeds niet overtuigd? Bedenk dan dat Quick-Step 25 jaar garantie biedt op het meeste laminaat en levenslange garantie op hout.

Bekijk alle vloeren in notelaar

Vind je favoriete vloer in notelaar:

RoomViewer' starten >
Donkerbruin Eligna Laminaat Notelaar geolied EL1043
Notelaar geolied
Laminaat - Eligna EL1043
30,95 €/m²
Adviesprijs (incl. btw)
Donkerbruin Capture Laminaat Notelaar chic SIG4761
Notelaar chic
Laminaat - Capture SIG4761
43,95 €/m²
Adviesprijs (incl. btw)