Go to content Go to search

PROMOTIE! 

Geniet bij aankoop van 10 m² Rise pvc van 10% korting.
Julian Alaphilippe, Remco Evenepoel, Yves Lampaert, Tim Merlier, Fabio Jakosen en Florian Sénéchal vieren een feestje.

Quick-Step & cycling

Al 25 jaar de perfecte klik

Lancering
25 years of cycling

Dit jaar vieren wij het jubileum van 25 jaar actief sponsorschap van ons professioneel wielerteam dat vele kampioenen heeft voortgebracht. 25 jaar is lang, maar niet meer dan logisch als je ziet waar wij en het team voor staan. We delen dezelfde filosofie: ontwerpen om te presteren. Oftewel: #DesignedToPerform.

Een jaar vol acties

We willen het jubileumjaar vieren met jou als dealer! Daarom plannen we het hele jaar door mooie acties. Denk aan kortingen, mooie evenementen, winacties voor jou als dealer, aantrekkelijke marketingmiddelen en meer. Op deze pagina vind je onder meer een overzicht van de belangrijkste updates en een kalender met onze geplande dealeractiviteiten.

Mei: De Flanders Flooring Days

Na een geslaagde eerste editie vindt dit jaar van 22 tot en met 25 mei de tweede editie van de speciale beurs voor Belgische vloerenfabrikanten plaats. Het betreft een volstrekt uniek concept waarbij in alle rust en comfort kennis gemaakt kan worden met ons volledige productgamma en met de nieuwste trends over vloeren.

Quick-Step spritz

15 mei t.e.m. 31 juli: Kortingsactie op Rise visgraat-pvc

In mei en juni staat onze Rise Glue Plus visgraat-pvc centraal. Op de collectie krijgen eindconsumenten een korting van 10% bij aankoop van minstens 10 m².

Woonkamer met visgraat-pvc-vloer

Wielerkalender 2023

16 APRIL 2023 Amstel Gold Race

De Amstel gold Race wordt sinds 1966 verreden in de Limburgse heuvels en is de enige wielerklassieker van Nederland.

25 JULI 2023 Profronde van Surhuisterveen

De Profronde van Surhuisterveen is een jaarlijks terugkerend criterium dat plaatsvindt in Surhuisterveen en de eerste jaren onder de naam Profronde van Friesland werd verreden. De Profronde volgt weer als vanouds op de eerste dinsdag na de Tour de France.

26 JULI 2023 Acht van Chaam

De Acht van Chaam is Nederlands bekendste criterium en wordt gereden op de woensdag na de Tour de France in de Noord-Brabantse plaats Chaam. Het is Nederlands oudste internationale wielerwedstrijd!

27 JULI 2023 Profronde Westland

Een groot wielerspektakel dat wordt verreden sinds 1973. Ook hier kan je de nodige Tourvedetten verwachten aan de start.

21 T.E.M. 27 AUGUSTUS 2023 Benelux Tour

De Benelux Tour is ontstaan als opvolger van de Ronde van Nederland en wordt sinds 2005 jaarlijks verreden in België en Nederland.