Houten planken

Authentieke parketvloeren van Quick-Step

Ben je op zoek naar een warm en authentiek interieur? Niets dat zoveel natuurlijke charme heeft als echt hout. Parketvloeren van Quick-Step passen binnen elke stijl en bezorgen je een leven lang plezier.

Waarom je van parket zal houden >

Onze parketvloeren

Er zijn Quick-Step parketvloeren in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Maak kennis met een heleboel houtsoorten en prachtige oppervlakte-effecten, gaande van geborstelde planken tot zaagsneden.
Castello
Parket
Castello
Elegante, lange planken in verschillende houtsoorten.
Compact
Parket
Compact
Elegante planken met een renovatievriendelijke dikte.
Imperio
Parket
Imperio
Extra lange en extra brede planken met een authentieke uitstraling.
Massimo
Parket
Massimo
Extralange en extrabrede planken met een authentieke look
Palazzo
Parket
Palazzo
Lange en brede eiken planken
Variano
Parket
Variano
Unieke planken met een gerecupereerde uitstraling en patroon
Villa
Parket
Villa
Extra lange en levendige eiken planken.

Waarom kiezen voor een houten vloer van Quick-Step?

Met passie vervaardigd

Er zijn Quick-Step parketvloeren in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Het geheim achter onze vele houtsoorten en prachtige oppervlakte-effecten – van geborstelde planken tot zaagsneden – is een oprechte passie voor design.

Makkelijke plaatsing

Dankzij het Uniclic Multifit systeem is je hardhouten vloer in een oogwenk gelegd! Bovendien is er na de plaatsing geen werk meer aan, dus kan je meteen genieten van je nagelnieuwe parketvloer.

Kwaliteit voor het leven

Hardhouten Quick-Step vloeren zijn optimaal tegen slijtage bestand, dankzij ofwel zeven beschermende lagen uv-geharde vernis, ofwel twee lagen gemodificeerde olie. Kwaliteit is tenslotte waar Quick-Step voor staat! Wees dus niet verbaasd als je een levenslange garantie krijgt.

Last van koude voeten? Plaats je houten vloer boven vloerverwarming

Alle houten vloerbekleding van Quick-Step - met uitzondering van es en beuk - is perfect combineerbaar met traditionele vloerverwarming. Volg de plaatsingsinstructies om zorgeloos te genieten van zowel je prachtige Quick-Step vloer als van het comfort van vloerverwarming.

Ontdek meer >

Ik vind het geweldig hoe onze Variano vloer Eik geverfd wit geolied niet meer weg te denken is uit ons interieur.

Schoonheid vergaat niet ...

Als je een houten vloer kiest voor je woning, wil je zeker zijn dat de authentieke schoonheid ervan nog jarenlang bewaard blijft. Dat is nu precies waar de parketvloeren van Quick-Step voor ontworpen zijn: om een warm nest te creëren waar je een leven lang plezier aan hebt. Bekijk de video en ontdek waarom je gek zult zijn op je houten Quick-Step vloer; vandaag, maar ook morgen ...

Instructies

Plaatsing

Je vloer installeren

Makkelijk en snel … Quick-Step parketvloeren kunnen op twee verschillende manieren geplaatst worden: zwevend of gelijmd.

Afwerking

Je vloer afwerken

Kies uit een breed assortiment hoogwaardige plinten die bij elke vloer en stijl passen. Stuk voor stuk werden ze net als onze vloeren aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen.
Onderhoud

Je vloer schoonmaken

Houten vloeren van Quick-Step zijn niet alleen mooi, ze zijn bovendien makkelijk schoon te maken en onderhoudsvriendelijk.

Vind een Quick-Step verkooppunt > Stad of postcode|
Bekijk een preview van deze vloer >