Een oprechte passie voor design

Ben je op zoek naar een houten vloer die perfect in je droominterieur past? De parketvloeren van Quick-Step hebben adembenemende oppervlakte-effecten en zijn in tal van vormen en kleuren verkrijgbaar. Authenticiteit en uitmuntende details zijn slechts één klik verwijderd.

Waarom kiezen voor een houten vloer?

Authentieke houten vloeren

Authenticiteit

Elke plank ziet er uniek uit. Wij passen verschillende behandelingen zoals roken en speciale beitstechnieken toe om onze houten vloeren van levendige kleurvariaties te voorzien. Op die manier zorgen wij ervoor dat onze houten vloeren je woning een echt authentiek karakter geeft.

Houten vloeren met oog voor detail

Oog voor detail

Al onze houten vloeren hebben een unieke look & feel die in elk detail merkbaar is. Onze ontwerpers zorgen voor een optimaal evenwicht tussen kleine zaagsnedes, hoogteverschillen en naden, met als resultaat een perfecte harmonie tussen alle elementen.

De finishing touch voor je houten vloer

Finishing touch

De look van onbehandeld hout met de voordelen van een geverniste vloer. Onze extra matte afwerking combineert het beste van beide werelden. Goed om te weten: na de plaatsing hoef je de vloer niet meer te oliƫn of vernissen en is hij erg onderhoudsvriendelijk.

Uitmuntende details

De verschillende afmetingen van onze parketplanken en het brede palet van natuurlijke kleuren en afwerkingen passen perfect bij elke stijl en interieur. De design houten vloeren van Quick-Step zijn gemaakt van echte eik, en doordat wij zoveel aandacht aan de details besteden, zien ze er uiterst natuurgetrouw uit.

Classificatie

Houten vloerbekleding met natuurclassificatie

Natuur

Hout met kleine noten. Variatie in kleur en structuur.

Houten vloeren met markante classificatie

Markant

Houten vloeren met noten. Grote variatie in kleur en structuur.

Houten vloeren met levendige classificatie

Levendig

Hout met grote noten en barsten. Grote variatie in kleur en structuur met een rustieke uitstraling.


Behandeling

Houten vloeren met geborstelde afwerking

(Diep) geborsteld

Door het borstelen komt de natuurlijke nerfstructuur van de houten plank goed tot haar recht en wordt diepte toegevoegd.

Houten vloeren met zaagsnedes

Zaagsnedes

Willekeurige zaagmarkeringen benadrukken het vakmanschap en karakter van de houten planken.

Houten vloeren met natuurlijke noten

Natuurlijke noten

Bij sommige vloeren zijn de noten niet volledig gevuld. Sommige zijn zelfs met de hand geschuurd om het levendige karakter van het hout te accentueren.


Houten vloeren met teruggewonnen look

Teruggewonnen look

Onze Variano- en Intenso-vloeren zijn speciaal ontworpen met een teruggewonnen look: hiervoor zorgen zaagsnedes, verschillen in hoogte en naden.

Houten vloeren met designkleuren

Designkleuren

Door verschillende behandelingstechnieken zoals roken en reactief beitsen krijgt elke plank een unieke kleur.