Kwaliteitsvolle houten vloeren

Bij Quick-Step willen we dat je zo lang je wilt van je vloer kunt blijven genieten. Daarom bundelen we al onze knowhow en energie om een ongeëvenaard kwaliteitsniveau af te leveren. De levenslange residentiële garantie die we bij elke houten Quick-Step-vloer aanbieden, geeft blijk van onze toewijding. Benieuwd hoe wij dit klaarspelen? Ontdek het hier.

Beste houten vloeren

Elke laag telt

Houten vloeren van Quick-Step bestaan uit verschillende lagen hout die perfect op elkaar afgestemd zijn. Daardoor zijn ze beter bestand tegen schommelingen in temperatuur en vochtigheid, twee van de ergste vijanden van hout. Bovendien zorgt Quick-Step ervoor dat de grondstoffen met de grootste zorg geselecteerd worden en dat het vochtgehalte tijdens de productie nauwlettend in het oog wordt gehouden. Het resultaat? Houten vloeren met een optimale stabiliteit en duurzaamheid: dat garanderen we!

De finishing touch voor je houten vloer

Eerst de afwerking

De passie van Quick-Step voor hout zie je niet alleen in de authentieke textuur van onze houten vloeren, ze is merkbaar tot in de allerkleinste afwerkingsdetails:

  • Onze geverniste houten vloeren zijn niet behandeld met één, maar wel zeven lagen uv-geharde vernis op waterbasis.
  • Onze geoliede houten vloeren zijn afgewerkt met twee lagen hoogwaardige olie, wat een extra mat en vooral authentiek uitzicht oplevert dat de tand des tijds zal doorstaan. Als je ze af en toe wat eenvoudig onderhoudt, uiteraard!
Houten vloeren die makkelijk in elkaar klikken

Uniclic Multifit, een robuust systeem

Het plaatsen van een Quick-Step-vloer gaat snel en eenvoudig dankzij het gepatenteerde (en wereldberoemde) Uniclic Multifit-kliksysteem. Bovendien is dit plaatsingssysteem veel sterker en duurzamer dan alternatieve systemen op de markt.

'Wood for Life'-technologie voor parketvloeren

Je interieur verandert met de jaren,
ons parket blijft als nieuw

dankzij Wood for Life

Wij begeleiden je naar de perfecte vloer

Onze dessins voor houten vloeren

Vind je favoriete vloer

Quick-Step-parketvloeren zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Maak kennis met tal van houtsoorten en prachtige oppervlakte-effecten, van geborstelde planken tot zaagsnedes.

Laat je inspireren door de Quick-Step FloorExplorer

Laat je inspireren

Een vloer kiezen is niet makkelijk, maar met de FloorExplorer kan het dat wel zijn: in slechts drie eenvoudige stappen geven we jou een overzicht van de vloerdessins die bij jouw interieursmaak en persoonlijkheid passen.