Quick-Step hout: de vloerkeuze van Mark Cavendish

Getuigenis

Voor een wereldberoemde wielrenner als Mark Cavendish is alleen het allerbeste goed genoeg. Zijn landhuis in het Italiaanse Toscane is daar een uitgelezen voorbeeld van. Het absolute pronkstuk? De hardhouten Variano vloeren van Quick-Step, die het landhuis er verbluffend helder en ruim laten uitzien.

Eigenzinnige smaak

De vloeren in de Variano hardhoutcollectie van Quick-Step vormen een natuurlijk geheel met het eigentijdse interieurontwerp van de leefruimtes, die gekenmerkt worden door veel glas en witte oppervlakken. Bovendien passen de verweerde look van teruggewonnen hout, de subtiele randen, barsten en kleuren van deze vloeren perfect binnen het eigenzinnige smaakpatroon van Mark.

“Stapels waaiers met vloerstalen heb ik bekeken”, verklaart Mark. “Maar ik werd op slag verliefd op de Variano Eik geverfd wit geolied. Ik vind het geweldig hoe hij nu niet meer weg te denken is uit ons interieur.”

Ik vind het geweldig hoe onze Variano vloer Eik geverfd wit geolied niet meer weg te denken is uit ons interieur.

Authentieke, blijvende look

Marks prachtige vloer is de belichaming van de authentieke look van hout. Doordat de planken behandeld zijn met hoogwaardige olie van Quick-Step veroudert de vloer bovendien erg mooi en ontwikkelt hij een geheel eigen, onconventioneel karakter. Het zorgvuldig uitgekozen eikenhout zorgt ook voor optimale stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de witte tinten naadloos in het moderne design van het huis opgaan.

Liefde voor contrast

“In dit huis kan ik echt van het gezinsleven genieten zonder dat ik constant ‘Cavendish, de wielrenner’ hoef te zijn, verklaart Mark.” Toch is er ook een fitnessruimte. Daar koos hij voor een hardhouten Quick-Step vloer in Nobel eik natuur mat. Het organische uitzicht van eik en de lange, elegante planken geven een erg ruim gevoel aan de kamer. Tegelijkertijd zorgen de natuurlijke kleuren voor een schitterend contrast met het glimmende metaal en plastic van de fitnesstoestellen.

Hardhouten Quick-Step vloer in Variano, eik geverfd wit geolied, eetkamer Hardhouten Quick-Step vloer in Variano, eik geverfd wit geolied, bakamer, slaapkamer en keuken Hardhouten Quick-Step vloer in Variano, eik geverfd wit geolied,, slaapkamer

Gerelateerde Stories

5-2-2016

Parket als de perfecte eenmaker

Top