Geslaagde renovatie met Quick-Step Livyn PVC-vloer

Getuigenis

Toen Ruben Deschamps, zijn vrouw Nes en hun twee dochters Renée en Anna naar hun nieuwe woning verhuisden, was dat het begin van een opwindend nieuw hoofdstuk in hun leven. Toch leek er iets niet helemaal te kloppen. Was het mogelijk dat de glimmende, witte tegelvloer in de woonkamer nu eenmaal te koud was voor dit warme gezin? Vastberaden om de perfecte vloer voor hun nieuwe thuis te vinden, zocht Ruben zijn toevlucht in de luxueuze PVC-vloerbekleding van Quick-Step Livyn.

Een zoektocht naar gezelligheid en comfort

Het gebrek aan gezellige warmte was niet het enige waar Ruben zich tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe vloer zorgen over maakte. Met twee kleine, spelende kinderen die overal rondrennen en -kruipen moest de vloer ook makkelijk schoon te maken zijn en tegen een stootje kunnen. Bovendien grenst de woonkamer aan de keuken, dus was waterbestendigheid ook een absolute ‘must’.

De warmte van hout

Ruben dook de catalogi in, speurde het internet af en kwam uit bij de Livyn PVC-vloeren van Quick-Step. Deze PVC-vloeren combineren het warme uitzicht van hout met alle praktische voordelen van PVC: een ideale match met het gezin Deschamps.

Zodra je bij ons thuis binnenkomt, nodigt onze warme Livyn PVC-vloer je uit om je schoenen uit te trekken.

Droomhuis wordt droomthuis

“Zodra je de woonkamer binnenstapt, nodigt de PVC-vloer je uit om je schoenen uit te trekken en op blote voeten te lopen”, zegt Ruben. “En omdat de vloer zo zacht is, spelen en kruipen onze dochters er echt graag op. Intussen hebben we ook de muren en keukenkasten in een fris, nieuw kleurtje gezet: ons droomhuis is nu ons droomthuis.”

Quick-Step Livyn luxevinylvloer, woonkamer
Quick-Step Livyn luxevinylvloer, eetkamer

Gerelateerde Stories

9-6-2016

Impressive Ultra: laminaat voor connaisseurs

5-2-2016

Parket als de perfecte eenmaker

6-8-2015

De vloerkeuze van Mark Cavendish

Top