Impressive Ultra: laminaat voor connaisseurs

Getuigenis

Katrien Vandezandes catering- en delicatessenzaak, De Terrine, is erop gericht om connaisseurs te verwennen. Daarom ging Katrien voluit voor een verfijnd interieur toen de winkel naar de Belgische stad Waregem verhuisde. Haar geheime wapen? De stevige, nieuwe Impressive Ultra laminaatvloeren van Quick-Step. Ze complementeren niet alleen het moderne interieur, maar zijn ook perfect geschikt voor ruimtes waar veel mensen passeren.

Tegen slijtage bestand

"Ik was echt op zoek naar een vloer die niet alleen mooi was, maar ook tegen intensief gebruik bestand was", zegt Katrien. "Op onze vorige locatie verschenen er al snel gebruikssporen op de vloer. Nu was ik vastbesloten om dat te vermijden." Het spreekt voor zich dat dankzij zijn extra dikte en bescherming tegen slijtage, Impressive Ultra laminaat de ideale oplossing bleek voor De Terrine.

... en waterbestendig

Bovendien voorkomt de innovatieve HydroSeal technologie dat water in de voegen van het spiksplinternieuwe Quick-Step laminaat binnensijpelt. Katrien: "Als het regent, ontstaan er plassen water door natte paraplu's. Daarom was de waterbestendigheid van de vloer zeker een belangrijke factor bij de beslissing om voor Impressive Ultra te gaan. Ik kan nu ook zo vaak als ik wil de vloer gronding schoonmaken met water, en het antistatische oppervlak voorkomt dat stof en vuil zich ophopen."

Ik krijg van klanten vaak het compliment dat mijn Impressive Ultra laminaatvloer er als authentiek, natuurlijk hout uitziet.

Zestien smaakvolle dessins

Weten welke eigenschappen belangrijk zijn voor je vloer is één iets. Maar hoe kies je het juiste ontwerp? Katrien zocht inspiratie - en vond die - in de Quick-Step showroom in Wielsbeke, waar ze ook ideeën opdeed voor andere interieuraspecten, zoals sfeervolle verlichting. Voor Katrien moest de vloer perfect zijn voor een modern, maar toch comfy en gezellig interieur. Met zestien Impressive Ultra laminaatdessins om uit te kiezen, zou ze gegarandeerd de ideale vloer vinden. "Het dessin 'Klassieke eik natuur' (IMU 1848) met zijn authentieke, natuurlijke uitzicht past perfect in het interieur", voegt ze toe. "Klanten geven me er vaak complimenten over!"

Quick-Step Laminaat Impressive Ultra, klassieke eik natuur
Quick-Step Laminaat Impressive Ultra, klassieke eik natuurQuick-Step Laminaat Impressive Ultra, klassieke eik natuur

Gerelateerde Stories

5-2-2016

Parket als de perfecte eenmaker

6-8-2015

De vloerkeuze van Mark Cavendish

8-6-2016

Geslaagde renovatie met Quick-Step Livyn

Top