Geniet van een korting op Capture en Alpha PVC 4+1 mm

Een verrassend vloerdesign maakte de renovatiedroom
van Joyce compleet 


Toen Joyce en haar man Fabian eind 2016 dit huis kochten, wisten ze één ding: dat ze nog heel wat werk voor de boeg hadden. Maar met een duidelijk beeld van hun ultieme droomhuis in gedachten, gingen ze vol aan de slag. Een van de vele zaken die zeker moest vernieuwd worden, was de vloer.

De zoektocht naar de perfecte vloer, nam een hele tijd in beslag. Er waren dan ook enkele dingen waar Joyce en Fabian rekening mee moesten houden. Zo wilde het koppel heel graag grote en brede planken, die bovendien geschikt zijn voor vloerverwarming, en moest de vloer tegen een stootje van hun twee honden kunnen. Qua stijl zochten ze iets dat perfect in hun warme, modern-Scandinavische interieur zou passen.
Vergelijken en uitproberen

Joyce en Fabian bezochten verschillende winkels en vergeleken heel wat merken. “Vooral het kiezen van de perfecte kleur, bleek geen makkelijke opgave. Het aantal verschillende kleuren en schakeringen is echt enorm groot”, vertelt Joyce. “We hebben een aantal voorbeelden mee naar huis genomen, en zo de knoop kunnen doorhakken. Onze keuze viel uiteindelijk op de Vinyl Balance collectie, meer bepaald de kleur ‘Eik Drijfhout Beige’. Zowel qua formaat als qua kleur was dit helemaal wat we zochten.” 

Omdat Joyce en Fabian helemaal weg waren van het visgraatmotief, kozen ze voor de gelijmde versie. “Onze dealer, Woontheater De Eclips, gaf ons een doos planken mee naar huis zodat we het patroon al eens konden uittesten in onze woonkamer”, gaat Joyce verder. “We hebben nog lang getwijfeld of we met het visgraatmotief niet teveel risico namen. Wat als we het patroon na een tijdje zouden beu worden? Maar het resultaat is fantastisch. De installateurs hebben geweldig werk geleverd en we zijn er nog steeds dol op!”

Wil je meer weten over de vloer die Joyce en Fabian kozen, kijk dan zeker eens naar het Balance Glue Plus assortiment van Quick-Step. Benieuwd naar hoe de rest van de woning van Joyce eruit ziet? Volg dan zeker haar Instagramaccount: https://www.instagram.com/joycewvw/!

 

Ontdek alles over deze vloer hier >

 

© Foto's: Joyce: https://www.instagram.com/joycewvw/

Gerelateerde Stories

24-10-2017

Stap binnen in Malene's droomhuis

30-5-2017

1-5-2017

Over de vloer: Jo en Karolien kiezen voor een ‘Impressive’ master bedroom