Hoe verwijder je urine van een houten vloer? 


Met een huisdier is er thuis altijd wat te beleven. Je speelt, je knuffelt, je ravot... keer op keer pret! Maar je favoriete viervoeter kan ook weleens een ongelukje hebben. Geen paniek, zo los je dit makkelijk op! Het enige wat je nodig hebt is een emmer, een dweil en Quick-Step reinigingsmiddel.


Je hebt het plasje net ontdekt? 

Dan neem je zo snel mogelijk wat keukenpapier. Dit leg je erop zodat het vocht erin wordt opgenomen. Daarna neem je een vochtig doek en wrijf je nogmaals over de plek. 


Ben je te laat en is het plasje al opgedroogd? 

Dan neem je een droogdoek en wrijf je grondig over de vlek. Als dit niet werkt, roep je de hulp in van het Quick-Step reinigingsmiddel. Bevochtig je doek met het product en wrijf over de plek. Je mag het rijkelijk gebruiken, zolang je het oppervlak achteraf grondig reinigt. Daarna behandel je de vloer opnieuw met olie, maar probeer dit te beperken tot de planken die aangetast zijn. Is je vloer gevernist, vernis je de vloer best nog een keer. Dan is alles weer zo goed als nieuw!


Nooit meer ongelukjes met deze methode!

Hoewel je weet dat je viervoeter het niet met opzet deed, wil je misschien vermijden dat het nog eens gebeurt. Met deze tips is jouw hond in een mum van tijd getraind!

1. Ga op tijd wandelen en geef op vaste tijdstippen eten.
2. Begint hij rond te snuffelen? Tijd om hem uit te laten!
3. Ga tijdens het wandelen telkens naar een vast plasplekje.
4. Beloon hem elke keer hij buiten een plasje doet.

Ziezo. Nu ben je klaar om thuis nog meer gezellige momenten met je huisdier te beleven!


Bekijk de video

Top