Geniet bij aankoop van 10 m² Rise pvc van 10% korting.

Malene vond de perfecte vloer voor haar droomhuis


Neem een kijkje in de buitengewone woning van Malene Foss en haar echtgenoot Per. De woning, gelegen op de top van een heuvel in de Noorse gemeente Lyngdal, biedt aserdembenemende uitzichten waar het prachtige interieur perfect bij past. 

Malene wou de moderne aspecten van een Scandinavisch interieur combineren met een traditionele, rustieke uitstraling. Het resultaat is een uitzonderlijk inspirerende mix. Voor de vloer ging de keuze van Malene uit naar de Quick-Step Impressive Zachte eik licht (IM1854). “Deze vloer is volledig mijn stijl. Ons droomhuis combineert een rustieke uitstraling met een modern Scandinavisch design, en deze vloer past daar perfect bij.” 


Ontdek de Impressive vloerenOp zoek naar de perfecte kleur

“Nadat ik verschillende types en kleuren had vergeleken bij een plaatselijke dealer hier in Lyngdal vond ik de perfecte vloer voor onze woning. De kleur was zeker het belangrijkste aspect. Ik was op zoek naar iets dat niet echt grijs was, maar ook weer niet te geel. Het moest iets daartussenin zijn. Quick-Step had precies de kleur en het ontwerp waar ik naar op zoek was”, zegt Malene. 

“Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding van Quick-Step onklopbaar. De hele Impressive-collectie is kras- en waterbestendig en dus ideaal om in het hele huis te plaatsen; in de keuken, maar ook in de woonkamer en de inkomhal. Dankzij het Uniclic-systeem verliep de plaatsing erg vlot.”

Malene is dolgelukkig met het eindresultaat. En iedereen die op bezoek komt, denkt er hetzelfde over. “We hebben alleen nog maar positieve reacties gekregen op onze nieuwe Quick-Step-vloer', vertelt ze. “Ik zou het zeker aan iedereen aanraden!”

Als je meer te weten wil komen over de vloer die Malene plaatste, bekijk dan de Impressive-collectie van Quick-Step. En volg zeker ook de Instagrampagina van Malene voor meer inspirerende interieurtips.


Ontdek de Impressive vloeren
© 
Foto's: Malene Foss: https://www.instagram.com/husefjell/ 

Gerelateerde Stories

1-5-2017

Over de vloer: Jo en Karolien kiezen voor een ‘Impressive’ master bedroom

14-6-2017

Hoe haal je Scandinavië in huis?