Over de vloer: Jo en Karolien kiezen voor
een ‘Impressive’ master bedroom

Jo en Karolien zagen het groots: Ze wilden hun ruime zolder een complete make over geven. Dankzij het Quick-Step interieuradvies en de nieuwste generatie laminaat transformeerden ze de ruimte tot een ‘Impressive’ master bedroom. Wij kwamen eens over de vloer om het resultaat te bekijken.

 

Van opslagruimte tot majestueuze slaapkamer

Jo en Karolien wonen samen met hun zoon in het landelijke en rustige Nevele, al is stilzitten niet aan hen besteed. De ruime zolder van hun woning had namelijk enorm veel potentieel en wilden ze daarom omvormen tot een ‘master bedroom’. En omdat ze wisten dat elk mooi interieur start bij een ideale vloer, riepen ze de hulp in van Quick-Step. Zij stelden op basis van hun ideeën een laminaatvloer voor die bij perfect hun visie paste. Het resultaat: een slaapkamer om van te dromen, met een prachtige combinatie van licht- en donkertinten.

 

 

 

Indrukwekkend vloerkwaliteit

Na een bezoek aan de Quick-Step showroom was de keuze van de vloer snel gemaakt. Zij kozen voor de beste looks en een matching kwaliteit met de nieuwste generatie Quick-Step Laminaat: Impressive. “Met Impressive vonden we alles wat we zochten: een authentieke look, een natuurlijke textuur, makkelijk te onderhouden… En bestand tegen krassen, wat best handig is als de honden de kamer eens komen inspecteren.” Zodus Karolien. En met de hulp van een Levis kleuradviseur kregen ook de muren een verrassende nieuwe tint. 
Geen compromissen: dankzij Quick-Step hebben we én looks én topkwaliteit.

Veel ruimte om te experimenteren

Quick-Step en Flexa leerden Jo en Karolien om de kamer als een geheel te bekijken. Ze ontdekten al snel dat er tal van mogelijkheden zijn om te experimenteren, zonder hun persoonlijke stijl te verliezen. Quick-Step biedt namelijk een ruime keuze aan laminaat, PVC en parket, die echt elke kamer een unieke look kunnen geven. Ook de zolder van Jo en Karolien.  “Quick-Step was voor ons de ideale partner om deze ruimte om te vormen tot een indrukwekkende slaapkamer,” besluit Jo. 

Ontdek hier de vloer van Jo en Karolien:
Impressive “Klassiek Eik Beige” >

Quick-Step Laminaat Impressive, klassieke eik beige, woonkamer

Gerelateerde Stories

17-11-2016

Een duurzame vloer die perfect past bij onze stijl - Testimonial Iljo Keisse & An-Sofie Zenner

5-2-2016

Parket als de perfecte eenmaker

9-6-2016

Impressive Ultra: laminaat voor connaisseurs

8-6-2016

Geslaagde renovatie met Quick-Step Livyn