Warm en luxueus: ontdek de nieuwe Massimo- en Majestic-collectie!

Een nieuw jaar, een nieuw begin: Quick-Step lanceert voor 2017 meteen twee nieuwe vloeren die je huis een warmere aanblik geven, met een flinke toets glamour. Maak kennis met Massimo Parket en Majestic Laminaat, twee van de meest luxueuze vloeren uit ons gamma!

De Scandinavische, minimalistische look is jarenlang dé referentie geweest in interieurdesign maar de laatste tijd beginnen warmere kleuren en luxueuze materialen weer opgang te maken. Met hun extra brede en extra lange planken en hun eikenhouten look spelen het Massimo Parket en Majestic Laminaat daar perfect op in.

MASSIMO PARKET: WARME GLAMOUR

Een vloer met Massimo Parket vormt de perfecte basis voor een warm, authentiek interieur. Dankzij het eersteklas eikenhout is het een echte eyecatcher. Eik is dan ook met voorsprong de meest populaire houtsoort, en het is niet moeilijk om te zien waarom: het is tijdloos, straalt klasse uit en past perfect in verschillende interieurstijlen. Massimo Parket combineert bovendien innovatie en ouderwets vakmanschap. De haast voelbare houtstructuur en speelse en natuurlijke kleurovergangen zorgen voor een natuurlijke, rustgevende aanblik.

Het parket is beschikbaar in vier kleuren. Dankzij hun onbehandelde, pure look voelen ‘Donkere Chocolade Eik’ en het warm grijze ‘Winterstorm Eik’ zich thuis in elke interieurstijl. Klassiek, country, hedendaags of zelfs design… elke kamer krijgt meteen een glamoureuze facelift. Het licht beige ‘Bevroren Eik’ en warm bruine ‘Cappuccino Blond Eik’ zijn behandeld met een extra matte lak en zijn perfect voor fans van de klassieke of country look.

              

MAJESTIC LAMINAAT: BAANBREKENDE LUXE

Het Majestic Laminaat combineert het beste van twee werelden. Dankzij een innovatief productieproces ziet de vloer er bijzonder authentiek en natuurlijk uit en voelt hij ook aan als echt eikenhout. Tegelijkertijd is hij echter ook bijzonder water- en krasbestendig. Daardoor kan hij probleemloos in badkamers en keukens gebruikt worden.

Bovendien is het Majestic Laminaat beschikbaar in een zeer uitgebreid kleurenassortiment, waardoor deze luxueuze vloer perfect tot zijn recht komt in verschillende interieurtypes. Onze favoriet? De ‘Woestijn Eik Geborsteld’. Deze topcombinatie garandeert klasse, gezelligheid en intimiteit in huis. Ideaal om te combineren met andere donkere kleurschakeringen!

 

Top