Signature eik geverfd roze

Een vleugje roze

Roze vind je dezer dagen overal: van films zoals Grand Budapest Hotel tot de cover van Drake's hitsingle Hotline Bling. Deze kleur heeft recentelijk ook ons woninginterieur ingepalmd, van subtiele toetsen in het meubilair tot volledige muren die in prachtig "millennial pink" (modieus roze) geverfd zijn. De volgende stap? Een roze vloer. Ontdek hier hoe je dit aanpakt!

In de ban van roze met de Signature 'Eik geverfd roze'

Nog niet zo lang geleden werd roze beschouwd als een onmiskenbaar vrouwelijke kleur. Vandaag duikt ze overal op, en je ziet onmiddellijk waarom. Roze kan zacht en warm zijn, maar ook stoer en stijlvol. Het staat voor een complete set van androgyne tinten - perzik, zalm, blos enz. - die een generatie definieert. Het spreekt ons comfort aan, ongeacht het geslacht, maar het biedt ook een ideaal tegengewicht voor onze steeds drukker wordende agenda's.

Roze verovert interieurs

Signature eik geverfd roze laminaatvloeren

Dit rustgevende effect maakt er de ideale kleur van voor huisinterieurs. We creëren graag ruimtes van rust en harmonie. Daarom streven we al een tijdje naar tastgevoelige en natuurlijke materialen, zoals velours en hout. Roze draagt verder bij aan deze zachtheid en rust en roept gevoelens van kwetsbaarheid op.

Roze kan op verschillende manieren worden aangebracht in je interieur: via decoratieve elementen zoals kussens en dekens en via subtiele en minder subtiele roze tinten in meubilair en muurverf. Zij die een stap verder willen gaan, kunnen ook een roze laminaatvloer plaatsen, zoals bijvoorbeeld 'Eik geverfd roze' uit onze Signature laminaatcollectie.Tips om een roze tint toe te voegen aan je interieur

Naast deze rustgevende eigenschappen laat roze andere kleuren ook meer tot hun recht komen. Het is een geweldige kleur om mee te experimenteren want elke combinatie creëert een ander effect. Bijvoorbeeld:

  • Grijs, wit, zwart en andere roze tinten: roze combineren met andere neutrale kleuren geeft je interieur een minimalistische maar frisse, oprechte en nostalgische uitstraling.
  • Dieproze met terracotta, roest- en okerachtige tinten: breng extra warmte in je interieur en trek op bezinning met deze Afrikaans en Zuid-Amerikaans geïnspireerde combinaties.
  • Zwart en grijs: zorg ervoor dat de roze tinten in je interieur tot hun recht komen door ze te combineren met diepe en donkere kleuren. Houtkleur, zwart en grijs zijn perfect om prachtige contrasten te creëren. Bovendien compenseren ze de zachtheid van het roze voor een iets robuustere uitstraling.
  • Koper: roze past ook verrassend goed bij koper, nog een andere interieurtrend die steeds populairder wordt. Door ze te combineren haal je het beste uit beide tinten voor een warm en sereen interieur.


"Eik geverfd roze": een veelzijdige optie voor vloerbekleding

De unieke eigenschappen van roze hebben het designteam bij Quick-Step geïnspireerd om een compleet nieuwe laminaatvloer te creëren. In "Eik geverfd roze" worden natuurlijke imperfecties, zoals barsten en noten, en een geverfde afwerking toegevoegd om de roze tint tot leven te wekken.

Eik geverfd roze maakt deel uit van onze Signature laminaatcollectie. Deze collectie is het resultaat van 30 jaar innovatie, creativiteit en technologisch meesterschap. 18 nieuwe en verfijnde dessins zorgen voor een ongelofelijke authenticiteit, een ongezien oog voor detail en uitmuntende prestaties. Het nieuwe assortiment biedt een levensecht dessin, gedetailleerde structuren en ongeëvenaarde prestaties die nog nooit eerder bij laminaatvloeren zijn gezien.

Signature eik geverfd roze laminaatvloeren

Ontdek "Eik geverfd roze"