Quick-Step ‘Rigid’ vinylvloeren extreem op de proef gesteld

Met ‘Rigid Vinyl’ lanceerde Quick-Step onlangs een collectie elegante, maar bovenal sterke vinylvloeren. Om dat te testen, trokken we naar de Tour de France. Net voor de start van de belangrijke ploegentijdrit, lieten we de renners opwarmen op een ‘Rigid’ vinylvloer. Een elegante vloer versus bruut koersgeweld.

Ultrasterk en krasvast

Fietsschoenen, vallende drinkflessen, verzorgers en mecaniciens die heen en weer lopen, renners die alles geven,... en op het einde van de rit: een vloer die er net zo elegant en natuurlijk blijft uitzien als bij de start. Rigid vinylvloeren bieden immers superieure bescherming tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn ze dankzij hun ultrasterke kern erg resistent tegen impact.

Makkelijk schoon te maken

En er is meer: Rigid vinylvloeren zijn door hun waterafstotende laag erg makkelijk schoon te maken en dus ideaal voor badkamers, keukens, etc. Kortom, ‘Rigid Vinyl’ is getest en goedgekeurd voor alle omstandigheden!

Alles over Rigid Vinyl

Bekijk de video

Ontdek hoe de renners van Deceunick-Quick-Step tot het uiterste gingen om ‘Rigid Vinyl’ op de proef te stellen tijdens de Tour de France:

Gerelateerde Stories

6-3-2019

Waarom vinylvloeren de perfecte keuze zijn voor je keuken

5-3-2019

Waarom vinylvloeren de perfecte keuze zijn voor je badkamer