Koele alternatieven voor kurkvloeren

Slimme alternatieven voor kurkvloeren

Kurkvloeren bestaan al eeuwenlang en hoewel het verschillende voordelen heeft, geloven wij dat er een beter alternatief is: vinyl. Dat komt hierdoor.

Kurkvloeren? Wat dacht je van dit slimme alternatief?

Kurkvloeren is een klassieker die steeds weer terugkomt. En o wonder: het heeft een aantal belangrijke voordelen. Kurk is zacht en warm onder de voeten, hypoallergeen en gemakkelijk te onderhouden, bijvoorbeeld.

Maar het heeft ook enkele nadelen. Het materiaal is broos en gevoelig voor krassen en scheuren, het verkleurt gemakkelijk en laten we het’ niet hebben over wat er gebeurt als het’ langere tijd aan water blootgesteld wordt,… maar er’ is geen alternatief, toch? Fout! Vinylplanken en -tegels bieden dezelfde voordelen als kurkvloeren, zonder de nadelen.

Ja, ik wil meer weten over vinyl


Vinyl biedt eindeloze mogelijkheden

Eindeloze mogelijkheden

Verkrijgbaar in een bijna eindeloos scala aan kleuren en stijlen, is er’ een vinylvloer die past bij elke stijl en smaak. Bovendien’ kan vinyl door zijn waterbestendigheid geplaatst worden in elke kamer, ook in badkamers en keukens.


Vinylvloeren zijn kras-, vlek- en waterbestendig

Topprestaties

Vinyl is het totale vloerpakket. Door zijn uitstekende kras-, vlek- en waterbestendigheid is het’ perfect geschikt voor dagelijks gebruik, terwijl zijn compatibiliteit met vloerverwarming voor een nog comfortabelere ervaring zorgt.


Vinylvloeren zijn snel en eenvoudig schoon te houden.

Zorgeloos

Met een Quick-Step-vinylvloer kun je jezelf een pauze gunnen. Het’ is gemakkelijk te onderhouden en plaatsen. Eigenlijk, maakt de combinatie van het innovatieve kliksysteem en de mogelijkheid om het op een bestaande vloer te plaatsen van Rigid-vinyl de perfecte optie voor renovaties.


Vinylvloeren worden geleverd met een langetermijngarantie

Langetermijngarantie

De ’hoogwaardige vinylvloeren van Quick-Step worden geleverd met een langetermijngarantie tot 25 jaar.

Ontdek alle vinylvloeren

Gerelateerde Stories

6-3-2019

Waarom vinylvloeren de perfecte keuze zijn voor je keuken

5-3-2019

Waarom vinylvloeren de perfecte keuze zijn voor je badkamer