Vloerplanken zijn een populaire vloeroplossing

Vloerplanken: de slimme vloeroplossing

Vloerplanken zijn altijd al een populaire vloeroplossing geweest, en moderne innovaties maken ze alleen maar aantrekkelijker. Welke optie is jouw favoriet?

Waarom vloerplanken je eerste keuze zouden moeten zijn

Vloerplanken zijn door de eeuwen heen een populaire vloeroplossing geweest, van houten vloeren in middeleeuwse kastelen tot verfijnd parket in Versailles. Meestal worden ze’ gemaakt van echt hout, maar er zijn ook andere variaties: laminaat of vinyl bijvoorbeeld. Zelfs binnen de categorie hout is er’ een verschil tussen massieve en samengestelde houten vloerplanken.

Hun tijdloze karakter en de grote verscheidenheid aan opties dragen bij tot de steeds grotere populariteit van de vloerplanken. Van rustiek tot minimalistisch en trendy, er’ is een soort vloerplank die past bij elke interieurstijl. Moderne innovaties zoals gebruiksvriendelijke kliksystemen maken ze nog aantrekkelijker.

Ontdek alle Quick-Step-vloerplanken


Vloerplanken bieden eindeloze mogelijkheden

Eindeloze mogelijkheden

Verkrijgbaar in een bijna eindeloos scala aan kleuren en stijlen, zijn er vloerplanken die passen bij elke stijl en smaak. Waterbestendige vloerplanken zoals vinyl en laminaat kunnen zelfs in keukens of badkamers gebruikt worden.


Quick-Step-vloerplanken zijn kras-, vlek- en waterbestendig

Zorgeloos

De plaatsing van Quick-Step-vloerplanken is een fluitje van een cent. Dankzij hun innovatieve kliksysteem kunnen al onze laminaat-, vinyl- en parketvloeren zonder spijkers of lijm geplaatst worden.


Vinylvloeren worden geleverd met een langetermijngarantie

Langetermijngarantie

De’ kwaliteitsvolle laminaat-, vinyl- en parketvloeren van Quick-Step worden geleverd met een langetermijngarantie vanaf 20 jaar tot een levenslange garantie.

Bekijk alle vloerplanken

Meer informatie:

Gerelateerde Stories

28-2-2017

5 gouden regels voor een stralend parket

30-5-2017

Creatief vloeren met deze prachtige legpatronen