Waarom vinylvloeren de beste keuze zijn voor je keuken

Waarom vinylvloeren de perfecte keuze zijn voor je keuken

Keramische en porseleinen tegels zijn heel lang de standaard geweest voor de keukenvloer. Tegenwoordig worden ze echter snel ingehaald door luxevinylplanken en -tegels. Hoe dat komt? Ze beschikken over unieke voordelen, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor ruimtes die eenvoudig gereinigd moeten kunnen worden.

5 redenen om te kiezen voor vinyl in je keuken


Waarom vinylvloeren de perfecte keuze zijn voor je keuken, eenvoudig te reinigen

Eenvoudig te reinigen

Keukens worden snel vuil. Vinyl kun je makkelijk vegen, stofzuigen en dweilen, waardoor je in een handomdraai een hygiënische vloer krijgt. Als je van een onderhoudsvriendelijke vloer houdt die op en top bestand is tegen vlekken, dan is dit de vloer voor jou.


Waarom vinylvloeren de perfecte keuze zijn voor je keuken, oerdegelijke kwaliteit

Oerdegelijke kwaliteit

Keukenvloeren worden non-stop op de proef gesteld. Een mes dat met de scherpe kant naar beneden valt, een glas dat in het voorbijgaan een deel van zijn bruisende inhoud verliest: de verhalen die een keukenvloer kan vertellen ... Dankzij de gepatenteerde Scratch Guard-beschermingstechnologie zijn vinylvloeren in de keuken echter perfect opgewassen tegen alles wat hun richting uit komt.


Waarom vinylvloeren de perfecte keuze zijn voor je keuken, vochtbestendig

Vochtbestendig

Vinylvloeren zijn waterbestendig. Hierdoor voorkom je schade aan je vloer en is deze makkelijker schoon te maken. Vinyl is daarom niet alleen perfect voor in je keuken, maar ook een uitstekende vloerkeuze voor in je badkamer.


Waarom vinylvloeren de perfecte keuze zijn voor je keuken, renovaties

Ideaal voor renovaties

Net als de badkamer staat de keuken bij de meeste renovatieprojecten boven aan de lijst. Omdat vinyl zo dun en makkelijk te plaatsen is, vormt het de perfecte vloer voor elke renovatie. Je kunt een vinylvloer vaak gewoon bovenop de bestaande vloer leggen.


Waarom vinylvloeren de perfecte keuze zijn voor je keuken, echt aantrekkelijk

Echt aantrekkelijk

Vinyl is ideaal voor gebruik in open woonomgevingen. Je kunt immers in je keuken, eetkamer en woonkamer voor dezelfde vloer kiezen, zonder dat je toegevingen hoeft te doen op het vlak van looks en praktische voordelen!

Ontdek al onze vinylvloeren

Gerelateerde Stories

11-1-2018

5 wondermooie keukenideeën die je wil stelen

19-7-2018

Een knusse plek voor jezelf

2-6-2017

Project Keuken: Een blik op de nieuwe vloer van blogger Amber