De vinyl klikvloer: de perfecte doe-het-zelf-vloer

Vinylvloeren zijn er in vele vormen en stijlen: van houtachtige planken tot tegels met steenmotieven. Afhankelijk van het type vinyl vloer varieert ook de plaatsingsmethode. Traditioneel vast te lijmen vinyl vereist een vlakke ondergrond en een beetje handigheid – of een vakman. Een vinyl klikvloer maakt de plaatsing echter een stuk eenvoudiger voor diegenen die het heft in eigen handen willen nemen.

Ontdek alle vinyl klikvloeren

De perfecte doe-het-zelf-vloer

Dankzij het Uniclic-systeem zijn vinyl klikvloeren, net als laminaat, gemakkelijk te plaatsen! Alles wat je nodig hebt is een goed snijmes om de planken op maat te snijden en de juiste, vlakke ondervloer. Er is geen voorafgaande bouwervaring of geen lijm vereist! Onze rigide vinyl planken kunnen zelfs op een bestaande vloer geplaatst worden, waardoor ook het voorbereidende werk tot een minimum beperkt wordt.

 
 

Geschikt voor alle doeleinden

Zodra de vinyl klikvloeren correct geplaatst is, is hij volledig waterbestendig. Hierdoor is het een populaire vloeroplossing voor keukens en badkamers, waar de vloer vaak blootgesteld wordt aan water. Er kan helemaal geen vocht door de naden sijpelen, zodat je vinyl klikvloeren in perfecte staat blijft. Bovendien is vinyl zacht, warm en stil om op te lopen en kunnen vinylvloeren gecombineerd worden met vloerverwarming voor het ultieme moderne comfort.

Hoe creëer je een echt biofilisch interieur

De voordelen van Quick-Step's klikvinyl

  • Eenvoudige plaatsing
  • Vereist minimale voorbereiding
  • Waterbestendig
  • Combineerbaar met vloerverwarming

Bekijk alle vinyl klikvloeren

Gerelateerde Stories

3-7-2020

De perfecte keukenvloer: PVC vs. keramiek

2-12-2019

Laminaat en vinyl: een zij-aan-zij vergelijking