Een thuiskantoor inrichten waar jij je goed in voelt

Hoewel kantoren hier en daar stilaan weer opengaan, is het duidelijk dat thuiswerk niet zal verdwijnen. Omdat je werkomgeving een grote impact kan hebben op je welzijn, productiviteit en motivatie, is het een goed idee om te investeren in een thuiskantoor dat bij je unieke persoonlijkheid past. Zelfs de keuze van de vloer kan een grote impact hebben!

Als je optimaal wilt presteren, heb je een werkruimte nodig die je motiveert. Harmonie speelt daar een belangrijke rol in. Evenwicht in je thuiskantoor creëer je met behulp van tactiele, natuurlijke materialen en zachte tinten, of door een bureaulamp te combineren met staande uplightlampen en indirecte ledlampen – liever dan met de traditionele neon kantoorverlichting. Planten op de achtergrond halen dan weer de heilzame kracht van de natuur in huis en dragen ook hun steentje bij aan de perfecte balans.

Waarom Quick-Step de beste collega in je thuiskantoor is

Maak het persoonlijk

 

Nog belangrijker is dat je thuiskantoor je persoonlijkheid weerspiegelt. Je kunt er je favoriete schilderij of foto ophangen, je boeken uitstallen of je hobbykeramiek een ereplaatsje geven. Omring jezelf met dingen die je een goed gevoel geven. Dan heb je altijd iets dat je blij maakt, zelfs als de stress toeslaat.

Ook de keuze van de vloer kan iets over je persoonlijkheid vertellen. Precies daarom bieden wij met onze pvc-, laminaat- en parketvloeren een uitgebreid assortiment dessins, plankgroottes, kleuren en texturen. Zo vind je altijd een levensecht dessin dat helemaal bij je past.


Een kantoorvloer hoort functioneel te zijn

De vloer van je thuiskantoor moet tegen een stootje kunnen. Van een krassende bureaustoel tot een kop gemorste koffie – ongelukjes horen er onvermijdelijk bij op kantoor. De vloeren van Quick-Step zijn ontworpen met het thuiskantoor en het leven in het algemeen in het achterhoofd en hebben dus een waterafstotende coating. Dat betekent meteen ook dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Want wie wil na een lange werkdag nog over vlekken piekeren?

 

Tover je thuiskantoor om tot een oase van welzijn met deze performante vloeren.

Probeer de RoomViewer

 

Gerelateerde Stories

27-8-2021

Nieuw minimalisme voor een warm en rustgevend interieur

29-6-2021

Felle kleuren: dé interieurtrend van 2021