Linoleumvloeren: wat dacht je van deze alternatieven?

Linoleum is een goeie keuze als vloerbekleding: natuurlijk en duurzaam, maar om de glans te behouden moet je je linoleumvloer wel waxen. Wist je dat er ook handige alternatieven zoals PVC en laminaat bestaan?

Vind je linoleum te steriel of te industrieel voor jouw plannen? Overweeg dan eens andere veerkrachtige vloeren zoals laminaat en PVC.



Vinyl: warm & zacht

Een geweldig alternatief is PVC: veerkrachtig, geluidsabsorberend en hypoallergeen. Maar, in tegenstelling tot linoleum, dat de ervaren handen van een professional vereist, kan je PVC zelf leggen. Zo bespaar je tijd en geld. Bovendien voelt PVC heel warm en zacht aan. En dankzij de waterdichte toplaag is je PVC-vloer heel gemakkelijk te onderhouden.

Laminaat: veelzijdig & waterdicht

Heb je al eens aan laminaat gedacht als linoleumalternatief? Je ontdekt heel wat opties qua kleur, plankgrootte, groef … Wist je dat sommige types laminaat tegenwoordig 100% waterdicht zijn? De Impressive Ultra-collectie ziet er bijvoorbeeld geweldig uit én voelt ook ongelooflijk natuurlijk aan. Neem gerust een kijkje: je zal versteld staan!

Gemakkelijk om te installeren en te onderhouden

Laminaat en PVC hebben allebei nog extra voordelen. Ze zijn gemakkelijk te installeren dankzij een gebruiksvriendelijk kliksysteem. En een minimale inspanning is genoeg om ze te onderhouden. Waar wacht je nog op?

Ben jij klaar voor je ideale vloerbekleding? Vind je droomvloer.

Top