De ideale vloer voor al je nieuwe inrichtingsplannen op zolder

Een eigen plekje, een logeerkamer, een plaats waar je muziek kan spelen … Heb jij ook ideeën zat over wat je met extra ruimte in je huis zou kunnen doen? Op zolder kan het allemaal! Voor de basis van je nieuwe plannen heeft Quick-Step alles in huis.Een goede voorbereiding is het halve werk

Voor je je zolder kan omtoveren tot de ideale hobbyruimte of een romantisch slaapplekje voor je logees, heb je heel wat planwerk voor de boeg. Is de dakstructuur stevig, en is het dak geïsoleerd? Heb je genoeg bewoonbare oppervlakte onder het schuine dak? Is er al een trap die vlotte toegang tot de zolder biedt? Heeft de oude vloer genoeg draagkracht voor je nieuwe plannen? Zorg ervoor dat je alle vereisten goed in kaart brengt.

Handen uit de mouwen

Eens je alle feiten op een rij hebt, kan je aan de slag. De basis van een geslaagde zoldermake-over? De juiste vloer! En daarvoor kan je op Quick-Step rekenen. De oude vloer hoef je niet per se uit te breken: Quick-Step heeft dunne vloeren voor je, die je er gewoon bovenop plaatst. Als de vloer niet helemaal effen is, biedt de juiste ondervloer soelaas.


Laminaat of PVC?

Laminaat en PVC zijn allebei stevig en makkelijk te onderhouden, en je kan kiezen uit alle maten, vormen en kleuren. Laminaat is krasbestendig en milieuvriendelijk. PVC-vloeren zijn dan weer waterdicht en maken komaf met krakende geluiden. Wat je ook kiest, van onze kwaliteit ben je altijd zeker. Om je te helpen kiezen zet Quick-Step de voordelen mooi naast elkaar.

Zoek je nog idee�n voor je interieur? Bezoek onze showroom voor extra inspiratie.

Top