De ideale vloerbekleding vinden voor je keuken

Als er één ruimte is in huis die veel te verduren krijgt, dan is het wel je keuken. Een kop koffie of – erger nog – een fles olijfolie die uit je handen glipt: je vloer is er maar beter tegen opgewassen. Hoe weet je zeker dat je keukenvloer minstens even lang meegaat als je keuken?Beschermende toplaag

Bij veel vloeren duiken al te gauw gebruikssporen op. Een sterke, beschermende toplaag voorkomt dit. Alle Quick-Step laminaatvloeren ondergingen daarom een ultrabeschermende ‘Scratch Guard’-behandeling, waardoor ze tot 10 keer slijtvaster zijn dan andere vloeren. Bovendien zijn de kernplaten van het laminaat zeer stootbestendig en dus optimaal bestand tegen vallende voorwerpen.

Waterbestendig

Dankzij de watervast verlijmde basisplaten en de treksterkte van het kliksysteem bieden de Quick-Step laminaatvloeren een uitstekende bescherming tegen oppervlakkig vocht, zoals gemorste drankjes*. Quick-Steps nieuwe Livyn-vloeren zijn met hun kwaliteits-PVC zelfs 100% waterdicht. Door het slimme Uniclic-systeem zijn de planken dicht op elkaar geperst, zodat echt geen druppel water kan doordringen.


Makkelijk schoon te maken

We hebben het vaak druk en dus willen we een thuis die makkelijk schoon te maken is. Kies daarom voor een vloer met een verzegeld oppervlak, zoals bij de Quick-Step Laminaat- of Livyn-vloeren. Daarop kan zich geen vuil of stof vastzetten, waardoor je je vloer heel makkelijk met een microvezeldoek kan reinigen.

Je Quick-Step vloer, manusje-van-alles

Zowel Quick-Step Laminaat als de Livyn PVC-vloeren blinken uit in topkwaliteit, waarvan je zorgeloos kan genieten. Het bewijs? 20 tot 25 jaar garantie op je nieuwe vloer! Kijk snel op onze website bij Laminaat en Livyn en vind de ideale vloerbekleding naar jouw smaak.

*De Creo & Classic laminaatvloeren hebben deze eigenschap niet.

Top