De perfecte vloer voor je eerste eigen huis of appartement

Eindelijk: je staat op eigen benen! Tijd dus om een eigen flat, loft of huis te zoeken, en helemaal naar jouw smaak in te richten. Maar hoe pak je deze mijlpaal slim aan, met je krappe budget?Helemaal naar jouw smaak

Strak en modern, of net heerlijk frivool en romantisch? Dit is hét moment om uit te vissen welke stijl jou op het lijf geschreven is. Laat je niet verleiden door magazines met tot in de kleinste hoekjes afgewerkte interieurs. Je wil immers niet dat je nieuwe thuis zich tot een onpersoonlijke showroom ontpopt.

Starten met een goede basis

Je wankele studentenmeubels hoeven niet allemaal mee te verhuizen. Kies voor basismeubels die tegen een stootje kunnen. Een handige tip om één geheel te maken van een bonte meubelmix, met exemplaren uit je oma’s tijd en splinternieuwe huisraad? Bepaal een terugkerende kleur. Bordeauxrode kussens in de zetel bijvoorbeeld, dito vaasjes op de kast en ga zo maar door.

Stem je meubels af op de ruimte waarvoor ze bestemd zijn. Grote meubels doen een kleine kamer een pak kleiner lijken, terwijl te kleine meubels verloren gaan in een ruim vertrek. Een extra manier om een kleine kamer groter te laten aanvoelen, schuilt in de richting van de vloerplanken.


De vloer van je dromen met een klein budget

Je droomvloer voor een klein budget op de kop tikken kan perfect als je kiest voor laminaat of vinyl. Stevig, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk én verkrijgbaar in alle looks, designs en kleuren. De perfecte basis voor je eerste stek!

Ontdek welke woonstijl bij jou past, en droom alvast weg bij onze inspirerende interieurs.

Top