Waarom teruggewonnen hout de moeite meer dan waard isNiet alle parketvloeren zijn uit recent gekapt hout gemaakt. Ook het hout van oude vloeren, spoorbielzen, schuren of omgevallen boomstammen biedt tal van mogelijkheden. Quick-Step geeft je alvast drie redenen waarom vloeren van gerecupereerd hout de moeite waard zijn.

1. Elke vloer vertelt een verhaal

Konden sommige vloeren maar spreken! Achter elke vloer in teruggewonnen hout schuilt een verhaal dat een tijdloze toets aan je huisinterieur toevoegt. Teruggewonnen vloeren doorstonden niet alleen de tand des tijds, hun prachtige patina-effecten getuigen bovendien van een rijk en uniek verleden.

2. Dé groene keuze

Is geschiedenis je ding niet? Bedenk dan dat teruggewonnen hout je ecologische voetafdruk verkleint. Aangezien geen nieuwe bomen moeten sneuvelen, is een teruggewonnen vloer de groene keuze bij uitstek. Je hergebruikt hout dat anders op de afvalberg terechtkomt en spaart natuurlijke hulpbronnen. Kan het nog milieuvriendelijker?


3. Het is uniek

Teruggewonnen parketvloeren – zoals de Variano-collectie van Quick-Step – durven anders zijn. Met verweerde randen, gebarsten knoesten en een tijdloze vintagelook voegen ze een unieke panache aan je interieur toe. Op zoek naar een teruggewonnen look, maar met een zachter, romantisch kantje? Blader dan zeker eens door Quick-Steps laminaat- en Livyn luxevinylvloeren: je ontdekt er prachtige patinavloeren met een ongeëvenaarde, rustieke afwerking.

Top