Welke vloer is perfect voor jouw huurwoning?De juiste vloer kiezen voor een huis of appartement dat je verhuurt, hoe begin je daaraan? Waarmee moet je rekening houden, en wat zijn de do’s en don’ts? We zetten de overwegingen even op een rij voor je.

Een vloer die tegen een stootje kan

Een vloer in een huurwoning moet eerst en vooral sterk zijn. Zo ben je zeker dat hij opgewassen is tegen verhuisdagen en instuiffeestjes. Zorg dus voor een vloer die krasbestendig is, lang zal meegaan en bovendien makkelijk te onderhouden is. Een duurzame vloer dus, die niet te duur is.

Een tijdloze look

Ben jij fan van vloeren met een teruggewonnen of verweerde look? Misschien is dat niet de ideale keuze voor je huurwoning. Niet iedereen is fan, en het past ook niet bij elk interieur. Huurders kunnen afknappen op een vloer die niet bij hun meubelen past. Je gaat daarom het best voor tijdloze en populaire vloerstijlen, zoals eikenhout bijvoorbeeld.


De oplossing? Laminaat!

Quick-Step heeft bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment laminaatvloeren waar je vast je gading in vindt. Zo ben je zeker dat de vloer in je huurwoning stevig, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk is. Jij én je huurders zullen er dol op zijn!

Ben je voor laminaat gewonnen? Zoek dan een verkooppunt bij jou in de buurt.

Top