Zo hou je je vloer glanzend schoon

Wil je een vloer die er nog jarenlang brandschoon uitziet? Quick-Step deelt graag z’n expertise op het vlak van vloeronderhoud.Voor alles een eerste keer

Eenmaal geïnstalleerd, is een parketvloer van Quick-Step meteen gebruiksklaar. Wil je hem een eerste keer schoonmaken? Gebruik dan geen speciale beschermende producten. Verwijder stof en vuil gewoon met een zachte bezem en een stofblik. Als je een vochtige mop wil gebruiken, volg dan zeker deze instructies voor een intensievere reiniging.

Droog of vochtig

Je kan de laminaat-, PVC- en parketvloeren van Quick-Step zowel droog als vochtig* schoonmaken. Zorg ervoor dat je mop niet kletsnat is. Een licht vochtige dweil klaart de klus wel. Ga je voor een intensievere poetsbeurt? Voeg dan wat Quick-Step schoonmaakproduct toe aan je water om vette vuillaagjes te verwijderen.


Een all-in-one onderhoudskit

Wil je je vloer reinigen als een professional? Probeer dan zeker de Quick-Step Onderhoudskit uit. Deze praktische en makkelijk te gebruiken onderhoudskit bevat een mophouder, een microvezeldoek en een fles Quick-Step schoonmaakproduct. Hiermee heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik en ziet je vloer er telkens weer als nieuw uit.


(*) Heb je een vloer met V-groeven? Stofzuig hem dan altijd eerst. Als je nadien je vloer vochtig wil reinigen, kies dan voor een microvezeldoek.

Top