Unieke vloer met een persoonlijke touch

Interieurs vandaag de dag zijn een mix van verschillende stijlen, oorsprongen en materialen. Op de vloer hoef je ook niet meer voor één product of stijl te gaan. Combineer tegels met een gietvloer, houten planken met beton. Kies voor een speels patroon bij het leggen van een houten vloer of wissel verschillende kleuren en houtsoorten af. Het is dé manier om op subtiele wijze een persoonlijke touch te geven aan je inrichting.
Mix and match De vloeren van Quick-Step maken customizen heel gemakkelijk. Binnen hetzelfde gamma zijn vloeren onderling te combineren en door het kliksysteem klik je zo een speelse, persoonlijke vloer in elkaar. Combineer bijvoorbeeld twee subtiel verschillende kleurtonen van hetzelfde hout voor een verrassende twist. De lichte kleuren van de parketvloeren Eik ruw wit geolied en Eik ruw grijs geolied uit de Imperio-collectie van Quick-Step lenen zich hier goed voor. Of ga all the way: combineer drie, vier of meer plankensoorten uit eenzelfde collectie en maak een echte vloerstatement. De laminaat-collectie Impressive bevat verschillende decoren die samen een verrassend en fris effect opleveren (zie foto) en een vintage look ondersteunen. Alsof de planken persoonlijk bij elkaar gesprokkeld zijn, maar dan fris, nieuw en ook nog eens watervast! [invoegen link persbericht/blogpost Impressive].
Denk ook eens aan verschillende manieren om de vloer te leggen. Een dégradé-effect bijvoorbeeld, van licht naar donker, of een visgraatmotief. Deze klassieker is weer helemaal terug en niet alleen aan parket voorbehouden. Ook PVC-planken laten zich heel goed in een spannend patroon leggen.
Gerelateerde Stories
14-1-2016
Top