De strakke look van beton, de voordelen van laminaat en vinyl


De industriële look van betonnen vloeren trekt liefhebbers van moderne woningen aan. Maar de nadelen van beton houden hen vaak tegen. Quick-Step brengt het beste van twee werelden samen: het uitzicht van beton en het gevoel en gebruiksgemak van laminaat of vinyl.

Ontdek alle betonnen laminaat- en vinylvloeren

Cool revival

Betonnen vloeren zijn helemaal terug van weggeweest. Hun minimalistische look maakt moderne interieurs net dat tikkeltje hipper en strakker. En de kleur, die kies je helemaal zelf. Toch durven veel mensen niet aan hun voorliefde voor beton toegeven. Het voelt koud en hard aan en kan barsten. Ook met corrosie en kleurverschillen moet je rekening houden.

Warm én industrieel

Wil je geen afscheid wil nemen van het industriële karakter, maar mag je vloer niet koud en hard aanvoelen? Bij Quick-Step ben je aan het juiste adres voor de ideale oplossing. Een laminaatvloer met betonlook, zoals het lichtgrijze Impressive-laminaat, is perfect voor jou en je thuis. Dit laminaat heeft de minimalistische uitstraling van beton, gecombineerd met de warme touch van hout. Je ziet én voelt de structuur van het dennenhout. Net dat maakt deze laminaatvloer met betonlook zo uniek.

 

Heeft u liever de warme zachtheid van een vinylvloer dan laminaatplanken? Geen probleem! Onze luxe vinylvloeren bieden nu ook een mooie moderne betonnen uitstraling. De Minimal lichtgrijze vinylvloer of Vibrant mediumgrijze vinylvloer dienen beiden als een geweldig alternatief voor beton. De modernste productietechnologieën creëren een uiterst realistisch design, dat past bij de minimalistische schoonheid van echte betonnen vloeren.

 

Ontdek alle betonnen laminaat- en vinylvloeren

 

In geen tijd geïnstalleerd en ingericht

Waarom kiezen voor laminaat of vinyl? Je plaatst het in een handomdraai én onderhoudt het met gemak. En bij de inrichting kan je echt alle kanten uit: vintage meubelen, fluotinten … Modieus gedurfd of retro: een laminaat- of vinylvloer met een betonnen uitstraling past bij elke stijl.

Gerelateerde Stories
21-6-2016
8-7-2015
14-6-2017
Top