De strakke look van beton, de voordelen van laminaatDe industriële look van betonnen vloeren trekt liefhebbers van moderne woningen aan. Maar de nadelen van beton houden hen vaak tegen. Quick-Step verenigt het beste van twee werelden: de looks van beton met het gevoel – en gebruiksgemak – van laminaat.

Coole revival

Betonnen vloeren zijn helemaal terug van weggeweest. Hun minimalistische look maakt moderne interieurs net dat tikkeltje hipper en strakker. En de kleur, die kies je helemaal zelf. Toch durven veel mensen niet aan hun voorliefde voor beton toegeven. Het voelt koud en hard aan en kan barsten. Ook met corrosie en kleurverschillen moet je rekening houden.

Warm én industrieel

Wil je geen afscheid wil nemen van het industriële karakter, maar mag je vloer niet koud en hard aanvoelen? Bij Quick-Step ben je aan het juiste adres voor de ideale oplossing. Een laminaatvloer met betonlook, zoals het lichtgrijze Impressive-laminaat, is perfect voor jou en je thuis. Dit laminaat heeft de minimalistische uitstraling van beton, gecombineerd met de warme touch van hout. Je ziet én voelt de structuur van het dennenhout. Net dat maakt deze laminaatvloer met betonlook zo uniek.

 

In geen tijd geïnstalleerd en ingericht

Waarom voor laminaat kiezen? Je plaatst het in een handomdraai én onderhoudt het met gemak. En bij de inrichting kan je echt alle kanten uit: vintage meubelen, fluotinten … Hip gewaagd of retro: een laminaatvloer met betonlook kan elke stijl aan.

Zie je je nieuwe lichtgrijze laminaatvloer met betonlook nog niet helemaal voor je? Probeer zeker de Floor Advisor van Quick-Step!

Top