De grootte doet er wel toe: de voordelen van grote laminaatplanken

Verlang je naar een groots en elegant interieur? Ontdek de drie belangrijkste voordelen van grote laminaatplanken en haal het beste uit je interieur.


Ruimte creëren

Zelfs de kleinste kamer kan er groter uitzien met de juiste vloer. Lange vloerplanken voegen bijvoorbeeld diepte en extra ruimtegevoel toe aan een kamer.

Maar grootte is niet het enige dat telt. Leg je vloerplanken in de juiste richting, en de algemene look van de kamer verandert mee. Installeer je planken bijvoorbeeld in de breedte om de kamer breder te doen lijk. Of leg ze parellel met de langste muur.

Een moderne match

Ook de vloerstijl die je kiest, heeft een grote impact op je interieur. Lange en brede vloerplanken stralen klasse en kwaliteit uit, en passen perfect bij een moderne inrichting. Durf te kiezen voor elegante vloeren met exquisiete, donkere kleuren (zoals walnoot). Combineer je donkere vloer met een lichtgekleurde muren om de kamer nóg groter te doen lijken.


Laminaat dat blijft

Kwaliteitslaminaat gaat een leven lang mee. De Largo-laminaatplanken van Quick-Step zijn bijvoorbeeld beresterk. Dankzij hun ultrabeschermende Scratch Guard-toplaag en waterbestendige, gelijmde basislaag hoef je je geen zorgen te maken over krassen of vocht. Zo geef je zelfs je keuken de prachtige en moderne look van een houten vloer.

Klaar om de verborgen ruimte in je huis naar boven te halen? Gebruik de Floor Advisor van Quick-Step om Largo-vloeren aan het werk te zien in je eigen interieur.

Top