De zachtheid van dennen, de duurzaamheid van laminaat

Dennenhout is weer helemaal hot. Speel je zelf ook met het idee om je interieur op te fleuren met de warme, zachte uitstraling van dennenhout? Maar wil je wel een vloer die jaren meegaat? Dan is de Quick-Step dennen laminaatvloercollectie helemaal je ding.Delicate duurzaamheid

Warm en trendy: dat is dennenhout in een notendop. Maar net als bij de spar is dennenhout een zachte houtsoort. De Quick-Step laminaatvloeren met dennenhoutdessin bieden soelaas: ze combineren het decoratieve van een authentieke dennenvloer met alle praktische voordelen van laminaat. Ze zijn makkelijk in onderhoud, krasvrij en bovenal hard genoeg om er volop op te leven. Zo doorstaat jouw dennenvloer in laminaat probleemloos de ‘tand des tijds’.

Hedendaagse look

Dennen laminaatvloeren en Scandinavisch design zijn als friet en mayonaise: een smaakvolle combinatie. De natuurlijke flair van dennenhout zorgt dat je vloer perfect past in een hedendaags interieur. Hou het wel simpel. Minimalisme is een must!

 

Impressionante voordelen

En er is meer, want de Quick-Step dennen laminaatvloeren behoren tot de 16 trendy designs van de nieuwe Impressive Ultra-collectie. Elk hebben ze een unieke textuur van houtnerven, die ook natuurgetrouw terugkeert in de voegen. En ze hebben een innovatieve waterafstotende coating. Redenen genoeg om ze te ontdekken!

Benieuwd hoe een dennenvloer eruitziet in jouw interieur? Probeer de Quick-Step Floor Advisor.

Top