Laminaatvloeren met de verfijnde look van keramische tegels

Keramische vloertegels zijn al sinds mensenheugenis een populaire keuze bij interieurontwerpers. Ze geven iedere ruimte een extra tikkeltje klasse. Maar de plaatsing is een hele klus en het kostenplaatje vaak een struikelblok. De laminaatvloeren van Quick-Step’s Exquisa-collectie bieden een uitstekend alternatief.


De Oude Grieken

Keramiek werd voor het eerst gebruikt in het Oude Griekenland. Dat het twee en een half millennium aan kunst(r)evoluties overleefde, hoeft niemand te verbazen. Doorheen de eeuwen stonden keramische vloertegels synoniem voor duurzaamheid en verfijndheid.

Exquisa

De Exquisa-collectie van Quick-Step bevat drie ontwerpen die een uitstekend alternatief bieden voor klassieke keramische vloertegels. Met een witte, een lichte en een donkere variant vindt iedereen wel een passende vloer voor zijn interieur.

De voordelen

De exclusieve look en patronen van een keramische vloer, zonder de dure kost en moeizame plaatsing? Het kan, met de Exquisa-collectie van Quick-Step. Dankzij het Uniclic Multifit-systeem leg je dit kliklaminaat in geen tijd. Ook het onderhoud van je vloer is verbazend eenvoudig. In een notendop: met de Exquisa-laminaatvloeren combineert Quick-Step het beste van twee werelden.


Top