Laminaatvloeren van Quick-Step voor mensen met een handicap

Extra leuningen, bredere deuren of hellende vlakken in plaats van trappen … Kleine ingrepen kunnen een groot verschil maken in het leven van personen met een handicap. Maar heb je ooit stilgestaan bij de impact van het type vloer in een kamer?


Quick-Step flooring, perfect for people with disabilities

Uitdagingen

Mensen met een motorische beperking kiezen beter geen glad vloeroppervlak. Bovendien is een sterke vloer nodig: wandelstokken, rolstoelen of rolators zorgen voor extra slijtage. Om krassen en vlekken te voorkomen, is het aangewezen het vloeroppervlak goed te onderhouden.

Laminaat van Quick-Step: de ideale keuze

Personen met een handicap vinden bij Quick-Step een ruime keuze aan laminaatvloeren , passend bij eender welk interieur. Laminaatvloeren zijn eenvoudig te plaatsen en uiterst duurzaam. Hierdoor zijn ze de keuze bij uitstek voor wie op zoek is naar comfort, veiligheid en betrouwbaarheid.


Tips en troeven

Een beschermende toplaag, zoals de Sratch Guard van Quick-Step, voorkomt krassen in het oppervlak van je laminaat. In combinatie met een uiterst stevige HDF kernlaag is je vloer optimaal bestand tegen de impact van rolstoelen of rolators.

Laminaat van Quick-Step is spatbestendig. Dankzij het sterke en waterdichte kliksysteem krijgen gemorste vloeistoffen of vocht geen kans onder de laminaatplanken terecht te komen.


25 jaar garantie

Een kwaliteitsvloer gaat een leven lang mee. Daarom geeft Quick-Step op al zijn vloeren een garantie van vijfentwintig jaar. Zo kan je je aandacht aan andere zaken besteden en volop van het leven genieten.
Gerelateerde Stories
10-12-2012
8-12-2012
15-10-2012
15-9-2012
Top