Vijf goede redenen waarom je van Quick-Step Laminaat zult houden

De voordelen van laminaatvloeren zijn minstens even talrijk als de mogelijkheden. Scroll verder en ontdek vijf goede redenen waarom Quick-Step met plezier tot 25 jaar garantie geeft op je nieuwe kliklaminaat.

1. Ruime keuze

Quick-Step heeft de juiste vloer voor elk interieur. Modern of klassiek, tegels of (brede, smalle of extra lange) planken ... Dankzij de ruime keuze aan stijlen en kleuren vind je vlotjes de gedroomde laminaatvloer!


2. Snelle plaatsing

Een laminaatvloer plaatsen wordt kinderspel dankzij het wereldberoemde, gepatenteerde Uniclic-systeem – zelfs in de kleinste hoekjes van de kamer! Het kliksysteem laat zich niet alleen verrassend snel en eenvoudig installeren, het is ook veel steviger dan andere systemen.

3. Onderhoudsgemak

Met Quick-Step Laminaat is je vloer makkelijk schoon te houden. Vuil of bacteriën kunnen zich niet vastzetten op het verzegelde oppervlak. De watervast verlijmde kernplaat en de treksterkte van het kliksysteem bieden een uitstekende bescherming tegen oppervlakkig vocht, zoals gemorste drankjes*.

4. Vloerverwarming? Geen probleem!

Alle laminaatvloeren van Quick-Step voelen warm aan en zijn – in combinatie met de juiste ondervloer en een zwevende plaatsing – ook perfect geschikt voor vloerverwarming of –koeling. Pure verwennerij voor de voeten!


5. Gemaakt om op te leven

De Quick-Step laminaatvloeren hebben allemaal een ultrabeschermende Scratch Guard-toplaag, waardoor ze tot 10 keer beter bestand zijn tegen krassen. De hoogwaardige kernplaten maken bovendien dat je vloer optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Je hoeft ook niet te vrezen voor kleurverschillen door blootstelling aan zonlicht. Je kan je meubels dus altijd verplaatsen, zelfs na lange tijd.

Aan de slag

Vind een professionele verdeler in je buurt of vraag onze gratis brochure aan bomvol inspiratie. Je kan die via e-mail laten toesturen of je kan via de post een gedrukt exemplaar ontvangen.


*Alleen de Creo- en Classic-laminaatvloeren hebben deze eigenschap niet.

Top