Quick-Step laminaat in je keuken

Quick-Step laminaat is een perfecte keuze voor je keuken. Laminaatvloeren zijn immers makkelijk schoon te maken, en dankzij hun speciale 'Scratch Guard' behandeling zijn ze buitengewoon krasbestendig en slijtvast en bieden ze een uitstekende bescherming tegen water en huishoudchemicaliën.


Keukenbestendig

De basis van Quick-Step laminaat is waterdicht, gelijmd HDF. Dankzij het slimme Uniclic systeem worden de panelen heel dicht op elkaar geperst, zodat een ongelukje met bijvoorbeeld een glas water geen probleem is.

Gemakkelijk te reinigen

Een Quick-Step vloer in je keuken moet natuurlijk vaker worden schoongemaakt. Maar dankzij hun verzegelde oppervlaktestructuur voorkomen Quick-Step vloeren dat vuil en stof zich vastzetten op de vloer. Droog reinigen met een Quick-Step microvezeldoek is meestal genoeg. Voor een meer grondige schoonmaak kun je ook een lichtjes vochtige mop gebruiken.

Tot 10 keer krasbestendiger

De toplaag van Quick-Step laminaatvloeren heeft een ultrabeschermende laag Scratch Guard, zodat je vele, vele jaren van je mooie vloer met zijn natuurlijke uitstraling kunt genieten. De ultrasterke, gepatenteerde toplaag maakt Quick-Step laminaatvloeren tot 10 keer beter bestand tegen microkrassen dan een vloer zonder Scratch Guard.

Ideaal om eenheid te scheppen

Zelfs als je geen open keuken hebt, is het een goed idee om de vloer van je woonkamer tot in de keuken te laten doorlopen. Door materialen te herhalen, geef je je woning een gevoel van eenheid en ruimte.


> Ontdek AL ONZE LAMINAATVLOEREN

Quick-Step Laminate flooring in your kitchen

Top