Uitzonderlijke aanbieding op de 'Dag van de Webshop'!

Dag van de Webshop

Je nieuwe Quick-Step vloer koop je snel en veilig in de webshop. Doe je dat op 30 oktober – de Dag van de Webshop – dan geniet je bovendien van een uitzonderlijke aanbieding!

De online shop van Quick-Step is één van de meer dan honderd webwinkels die op woensdag 30 oktober gedurende 24 uur hun virtuele deuren openzetten met een speciale actie. Bestel je op die dag online een nieuwe vloer, dan ontvang je volledig gratis een handige set om je parket, laminaat of PVC schoon te houden.

Gratis onderhoudskit op 30 oktober

De gespecialiseerde kit omvat een mophouder met verstelbare steel, een wasbare microvezeldoek voor droog of vochtig gebruik en een fles Quick-Step schoonmaakproduct van 750 ml. Ze wordt gratis geleverd bij elke vloer die op 30 oktober in de officiële webshop wordt besteld*.

*Deze aanbieding is geldig bij elke bestelling van Quick-Step Laminaat, Parquet of Lyvin voor minstens 350 euro in de officiële Quick-Step webshop (www.quick-step.nl) op 30 oktober 2013. Enkel voor bestellingen vanuit België.

Koop online zonder zorgen

In de officiële Quick-Step webshop bestel je in alle rust en veiligheid je nieuwe vloer. Je kiest uit het volledige gamma, inclusief alle originele Quick-Step accessoires. Binnen de week wordt je bestelling gratis thuisbezorgd of je haalt alles zelf af bij een verkooppunt naar keuze in je buurt. Uiteraard geniet je automatisch van de volledige Quick-Step garantie. Twijfel je nog? Selecteer de vloer die je bevalt en laat een productstaal thuisbezorgen. Zo kies je voor zekerheid.

> Ontdek onze vloeren

Top